Over ons

Welkom bij Beoordeeld.be, dé plek waar u betrouwbare en onpartijdige productrecensies kunt vinden. Ons team van gepassioneerde experts is toegewijd aan het helpen van consumenten bij het maken van de beste keuzes op basis van uitgebreide, gedetailleerde en eerlijke beoordelingen.

Ons verhaal

Beoordeeld.be is opgericht in 2023 door een groep vrienden met een gedeelde passie voor het delen van hun kennis en ervaring op het gebied van technologie, mode, beauty, wonen en nog veel meer. Na jarenlang zelf op zoek te zijn geweest naar betrouwbare productbeoordelingen, beseften ze dat er een gebrek was aan onafhankelijke en objectieve bronnen. Dit heeft hen ertoe aangezet om Beoordeeld.be te creëren, waar consumenten op kunnen vertrouwen voor eerlijke en diepgaande recensies.

Onze missie

Onze missie is om u te voorzien van de meest nauwkeurige en bruikbare informatie om u te helpen bij het maken van de juiste aankoopbeslissingen. We zijn vastbesloten om onze beoordelingen zo grondig en onpartijdig mogelijk te maken, zodat u met vertrouwen kunt kiezen voor de producten die het beste bij uw behoeften passen.

Ons team

Bij beoordeeld.be werken we met een divers team van experts die elk gespecialiseerd zijn in verschillende productcategorieën. Van gadgets tot huishoudelijke artikelen, onze specialisten testen, analyseren en beoordelen producten met een kritisch oog om u de meest betrouwbare informatie te bieden. Wij geloven dat transparantie en onafhankelijkheid de sleutel zijn tot het leveren van betrouwbare beoordelingen. Daarom werken wij volgens strikte richtlijnen en accepteren wij geen betalingen of geschenken van fabrikanten. Onze inkomsten worden gegenereerd door advertenties en affiliate links, wat ons in staat stelt om onze onpartijdigheid te behouden.

Samenwerken

Heeft u een product waarvan u denkt dat het perfect is voor een review op onze website? Neem dan contact met ons op en laat het ons weten! We staan altijd open voor samenwerkingen en het ontdekken van nieuwe producten die onze lezers zullen waarderen.

Contact

Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties? We horen graag van u! Neem contact met ons op via ons contactformulier. We streven ernaar om binnen 48 uur te reageren.

Advertentiebeleid

Bij Beoordeeld.be streven we ernaar om onze lezers de meest betrouwbare en nuttige informatie te bieden over de producten die we beoordelen. Om de integriteit en objectiviteit van onze beoordelingen te behouden, hebben we een advertentiebeleid opgesteld dat duidelijke richtlijnen biedt voor de advertenties die op onze site worden weergegeven. Dit beleid helpt ons om onze onafhankelijkheid te waarborgen en de kwaliteit van de inhoud die we aan onze lezers aanbieden te handhaven.

  1. Scheiding van redactionele inhoud en advertenties

Advertenties op onze site zijn duidelijk herkenbaar en worden gescheiden van de redactionele inhoud. We zullen nooit advertenties toestaan die de gebruikerservaring verstoren of de objectiviteit van onze beoordelingen in gevaar brengen.

  1. Geen invloed op redactionele inhoud

Adverteerders en partners hebben geen invloed op de redactionele inhoud van onze website. Onze redacteuren en recensenten zijn niet op de hoogte van de specifieke advertenties die op onze site verschijnen en maken hun beoordelingen onafhankelijk van eventuele adverteerdersbelangen.

  1. Transparantie en openbaarmaking

We streven naar volledige transparantie en openbaarmaking met betrekking tot de advertenties op onze site. Als we een commissie verdienen via affiliate links of gesponsorde inhoud, zullen we dit duidelijk aangeven bij de betreffende inhoud.

  1. Advertentiekeuze en relevantie

We werken alleen samen met adverteerders en partners die producten en diensten aanbieden die relevant zijn voor onze lezers. Dit helpt om de gebruikerservaring te verbeteren en ervoor te zorgen dat de advertenties die op onze site verschijnen nuttig en informatief zijn.

  1. Respect voor de privacy van gebruikers

We respecteren de privacy van onze gebruikers en zullen geen advertenties toestaan die persoonlijke gegevens van gebruikers verzamelen of delen zonder hun uitdrukkelijke toestemming.

  1. Verboden advertentie-inhoud

We behouden ons het recht voor om advertenties te weigeren die illegale, misleidende, aanstootgevende, discriminerende of anderszins ongepaste inhoud bevatten. Advertenties die onze lezers op enige wijze kunnen schaden, zullen niet worden toegestaan.

  1. Wijzigingen in het advertentiebeleid

Beoordeeld behoudt zich het recht voor om dit advertentiebeleid op elk moment te wijzigen. Eventuele wijzigingen in het beleid zullen duidelijk worden gecommuniceerd op onze website.