JBL Reflect Mini NC review: een draadloze hoofdtelefoon met ruisonderdrukking

Als je op zoek bent naar een draadloze hoofdtelefoon met ruisonderdrukking, is de JBL Reflect Mini NC wellicht iets voor jou. Deze hoofdtelefoon heeft een stijlvol ontwerp, is licht van gewicht en heeft een goede geluidskwaliteit. In deze recensie zullen we kijken naar de verschillende aspecten van de JBL Reflect Mini NC en bespreken of het een goede keuze is voor jou.

Kenmerken van de JBL Reflect Mini NC

Ontwerp en Comfort

De JBL Reflect Mini NC heeft een stijlvol ontwerp met een slanke zwarte afwerking en zilveren accenten. De oordopjes zijn klein en licht van gewicht, wat zorgt voor een comfortabele pasvorm. Ze blijven ook goed op hun plaats tijdens het sporten, dankzij de oorhaken die om de oren worden bevestigd.

De knoppen voor het afspelen van muziek, het aanpassen van het volume en het beantwoorden van oproepen bevinden zich op de rechteroordop. De bediening is intuïtief en gemakkelijk te gebruiken. Bovendien is de hoofdtelefoon IPX7-waterbestendig, wat betekent dat hij bestand is tegen zweet en regen.

Geluidskwaliteit

De geluidskwaliteit van de JBL Reflect Mini NC is uitstekend. De hoofdtelefoon heeft een gebalanceerd geluidsprofiel met een goede bas, midden en hoge tonen. De ruisonderdrukkingstechnologie vermindert het omgevingsgeluid, waardoor je ongestoord naar muziek kunt luisteren.

Als je de geluidskwaliteit wilt aanpassen, kun je gebruik maken van de JBL-app. Deze app biedt een equalizer waarmee je de bas, midden en hoge tonen kunt aanpassen. De app biedt ook de mogelijkheid om de knoppen op de hoofdtelefoon aan te passen, zodat je zelf kunt bepalen welke functies je wilt bedienen.

Batterijduur

De batterijduur is redelijk goed, met een speeltijd van ongeveer 7 uur met ANC ingeschakeld en 10 uur zonder ANC. De hoofdtelefoon wordt geleverd met een draagbare oplaadcase waarmee je de batterijduur kunt verlengen tot wel 14 uur met ANC en 21 uur zonder ANC.

Ruisonderdrukking

De ruisonderdrukkingstechnologie is effectief in het verminderen van omgevingsgeluid. Het blokkeert ongeveer 90% van het geluid om je heen, waardoor je je kunt concentreren op je muziek of podcast. Er is ook een “ambient aware” modus, waarmee je omgevingsgeluid kunt doorlaten als je dat wilt.