Sony WH-XB910N Review: een goede prijs kwaliteit koptelefoon!

Heb je ooit een koptelefoon geprobeerd die voldeed aan alle eisen van je muzieksmaak? Sony WH-XB910N is een van de koptelefoons die ik onlangs heb geprobeerd, en ik kan met zekerheid zeggen dat dit een van de beste is die ik heb gebruikt. Ik ga je alles vertellen wat je moet weten over deze koptelefoon en waarom ik denk dat dit de juiste keuze is voor jou.

Ontwerp en comfort

Laten we beginnen met het ontwerp. Sony WH-XB910N heeft een modern en stijlvol ontwerp dat zeker indruk zal maken. Het is beschikbaar in twee kleuren – zwart en blauw. Het heeft ook een zeer slank en lichtgewicht ontwerp, wat betekent dat je het de hele dag kunt dragen zonder enig ongemak. Het heeft een verstelbare hoofdband en zachte oorkussens, wat betekent dat het comfortabel blijft, zelfs na langdurig gebruik.

Geluidskwaliteit

Het belangrijkste onderdeel van een koptelefoon is natuurlijk de geluidskwaliteit. Sony WH-XB910N levert een uitstekende geluidskwaliteit met een krachtige bas. Dit maakt het perfect voor mensen die van basrijke muziekgenres zoals hiphop, EDM en pop houden. Het heeft ook een actieve ruisonderdrukking (ANC) functie die achtergrondgeluiden effectief blokkeert, waardoor je kunt genieten van je muziek zonder enige afleiding.

Batterijduur

Een van de belangrijkste functies die een koptelefoon moet hebben, is een lange batterijduur. Niemand wil immers om de paar uur zijn koptelefoon opladen. Sony WH-XB910N biedt een verbazingwekkende batterijduur van maximaal 35 uur met ANC aan en tot 45 uur zonder ANC. Dit betekent dat je het de hele dag kunt gebruiken zonder je zorgen te maken dat de batterij leeg raakt.

Connectiviteit

De Sony WH-XB910N ondersteunt Bluetooth 5.0-connectiviteit, wat betekent dat het naadloos kan worden verbonden met alle Bluetooth-apparaten, inclusief smartphones, tablets en laptops. Het heeft ook NFC-connectiviteit, waardoor het nog gemakkelijker wordt om verbinding te maken met apparaten. Het heeft ook een ingebouwde microfoon, wat betekent dat je er telefoongesprekken mee kunt voeren zonder je koptelefoon af te hoeven doen.

App-ondersteuning

Sony heeft ook een mobiele app ontwikkeld voor de Sony WH-XB910N koptelefoon. Deze app biedt een aantal handige functies, zoals equalizer-instellingen en de mogelijkheid om de functies van de aanraakbediening te personaliseren. De app is beschikbaar voor zowel Android- als iOS-apparaten en kan gratis worden gedownload van de respectievelijke app stores.

Voordelen en nadelen

Hieronder staan enkele van de belangrijkste voor- en nadelen van de Sony WH-XB910N koptelefoon:

Voordelen

 • uitstekendegeluidskwaliteit met krachtige bas
 • Actieve ruisonderdrukking (ANC) functie
 • Lange batterijduur van maximaal 35 uur met ANC

Nadelen:

 • Hoge prijs vergeleken met andere koptelefoons op de markt

Productspecificaties

 • Type: Over-ear
 • Driver: 40 mm, dome-type
 • Magneet: Neodymium
 • Impedantie: 50 ohm (1 kHz) (bij het gebruik van de meegeleverde kabel)
 • Frequentierespons: 2 Hz – 20.000 Hz (bij het gebruik van Bluetooth-verbinding), 3 Hz – 40.000 Hz (met de meegeleverde kabel)
 • Gevoeligheid: 101 dB / mW (bij het gebruik van Bluetooth-verbinding), 103 dB / mW (met de meegeleverde kabel)
 • Batterijduur: Maximaal 35 uur met ANC, maximaal 45 uur zonder ANC
 • Oplaadtijd: Ongeveer 3 uur
 • Bluetooth-versie: 5.0
 • NFC: Ja
 • Microfoon: Ingebouwde microfoon voor handsfree bellen en spraakgestuurde assistenten
 • Gewicht: Ongeveer 254 g
 • Kleuren: Zwart, blauw

Conclusie

Als je op zoek bent naar een koptelefoon die uitstekende geluidskwaliteit biedt, een lange batterijduur heeft en comfortabel is om te dragen, dan is de Sony WH-XB910N zeker de juiste keuze voor jou. Het moderne en stijlvolle ontwerp, gecombineerd met de krachtige bas en de effectieve ANC-functie, maakt deze koptelefoon een uitstekende keuze voor mensen die graag van hun muziek willen genieten zonder afleiding. Hoewel het prijskaartje hoger is dan sommige van zijn concurrenten, is de kwaliteit en functionaliteit die deze koptelefoon biedt, de investering waard.

Ik hoop dat deze recensie je heeft geholpen bij het maken van een beslissing over welke koptelefoon het beste bij jou past. Als je nog vragen hebt of feedback wilt geven, laat dan gerust een reactie achter.