De 8 beste elektrische steps getest en beoordeeld

Technozom

Dit artikel is super populair in Nederland en België. Officiële 2 jaar EU garantie! Met de Techno GO elektrische step en zijn 350W krachtige motor breng je jezelf moeiteloos naar snelheden tot 30 km/u. Dankzij de 7.5Ah lithium-ion batterij heb je een bereik tot 30 kilometer* op een volle accu....

IZINQ

Lekker cruisen op je IZINQ PRO250. Het perfecte vervoersmiddel voor de afstanden in de stad, of net erbuiten, waar lopen net te ver of te langzaam is. Daarmee is deze e-step ook ideaal om mee naar je werk of school te gaan! Klap hem gemakkelijk in en neem hem bijvoorbeeld ook mee in de trein.De...

Kick&Move

Ben je op zoek naar een elektrische step voor volwassenen en kinderen? Je herkent het wel: de supermarkt ligt om de hoek, je to go koffiezaakje drie straten verderop en je werk of school een paar kilometer van je vandaan. Liever zou je deze stukjes op een meer passende en milieuvriendelijke...

zWheel

Mis niet de kans om de nieuwste toevoeging aan het FMF-assortiment, de Kickstarter ipX4, te ontdekken. Hoogtepunten: Krachtige Prestaties: Uitgerust met een ingebouwde 500 watt motor in één blok, biedt de ipX4 achterwielaandrijving voor een snellere acceleratie en een topsnelheid van 30 km per...

Denver

De Denver SEL80150F is een 8'' elektrische step van Denver! Met zijn topsnelheid van 25km/u! ben je supersnel van A naar B! De e-scooter voorzien van 'honingraat' banden aan zowel de achterzijde als voorzijde (anti lek banden)! Om rijcomfort ten goede te komen, is er gedacht aan voorvering. Wil...

Fat Wheelz

Ben je op zoek naar een moderne, slimme oplossing om je dagelijkse pendelritten gemakkelijker te maken? Stel je voor dat je werk en school, elk een paar kilometer verderop, binnen handbereik zijn, maar zonder de stress van het dagelijkse verkeer. FatWheelz presenteert de toekomst van moeiteloos...

Stay-on

Ervaar het gemak van de Tuya Stay-on elektrische step, uitgerust met een krachtige 350W motor die je moeiteloos naar snelheden tot 31 km/u brengt. Met een bereik tot 30km op een volle accu, is deze step ideaal voor zowel korte ritjes als langere afstanden. De compact inklapbare step is voorzien...

Denver

De Denver SCK5400 is dé elektrische step voor kinderen! De elektrische kinder step is makkelijk te bedienen en is voorzien van een snelheidsbegrenzer! Met een maximale snelheid van 6km/u is de step veilig om te gebruiken voor kinderen! De step heeft verlichting aan zowel de zijkant als in het...

Waar op letten bij het aankopen van een elektrische step

Het aankopen van een elektrische step kan een lastige taak zijn, omdat er veel verschillende soorten en modellen beschikbaar zijn. Het is belangrijk om de juiste keuze te maken, zodat je de best mogelijke ervaring hebt en de beste waar voor je geld krijgt. Hier zijn enkele zaken waarop je kunt letten bij het aankopen.

Wet- en regelgeving

Het is belangrijk om de wet- en regelgeving in jouw land of regio te onderzoeken voordat je er een koopt. In sommige landen is het bijvoorbeeld verboden om op de openbare weg te rijden, terwijl het in andere landen alleen is toegestaan op bepaalde wegen of paden. Er kunnen ook beperkingen zijn met betrekking tot de maximumsnelheid, het vermogen van de motor en de leeftijd van de bestuurder.

Gewicht en draagbaarheid

Het gewicht is belangrijk als je van plan bent om deze vaak te vervoeren, bijvoorbeeld in de trein of bus. Let op het gewicht van de elektrische step en of deze opvouwbaar is, zodat je hem gemakkelijk kunt meenemen. Sommige hebben ook een draagriem om het transport nog gemakkelijker te maken.

Maximale snelheid

In Nederland en België zijn er wetten en regels die de maximale snelheid bepalen.

 • Nederland: In Nederland is de maximale snelheid vastgesteld op 25 km/u. Elektrische steps die sneller kunnen rijden dan 25 km/u worden beschouwd als bromfietsen en moeten voldoen aan de daarvoor geldende regels en voorschriften, zoals een typegoedkeuring, een kenteken, verzekering en het dragen van een helm. Daarnaast is het verboden om op de stoep of in het voetgangersgebied te rijden.
 • België: In België is de maximale snelheid vastgesteld op 25 km/u. Elektrische steps die sneller kunnen rijden dan 25 km/u worden beschouwd als bromfietsen en moeten voldoen aan de daarvoor geldende regels en voorschriften, zoals een typegoedkeuring, een kenteken, verzekering en het dragen van een helm. Het is ook verboden om met een elektrische step op het trottoir of in voetgangersgebieden te rijden, tenzij de lokale regelgeving dit toestaat. Het niet naleven van de wetten en regels kan leiden tot boetes en andere strafrechtelijke gevolgen.

Actieradius

De actieradius is het aantal kilometers dat je kunt rijden op een volle batterijlading en is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte van de batterij, het gewicht van de bestuurder, de wegomstandigheden en de snelheid van de step. Bij het kiezen is het belangrijk om rekening te houden met de actieradius en hoe deze past bij jouw behoeften. Hier zijn enkele overwegingen:

 1. De actieradiuskan variëren afhankelijk van de omstandigheden waarin je rijdt. Rijden op heuvelachtig terrein of tegenwind kan de actieradius verminderen. Aan de andere kant kan het rijden op een vlakke weg of met de wind in de rug de actieradius vergroten. Houd rekening met de wegomstandigheden waarin je vaak rijdt en kies een elektrische step met een actieradius die voldoet aan jouw behoeften.
 2. De grootte van de batterij is een belangrijke factor bij het bepalen van de actieradius. Overweeg de grootte van de batterij en de capaciteit ervan voordat je een aankoop doet. Een grotere batterij kan een langere actieradius bieden, maar kan ook de prijs van de step verhogen.
 3. Het gewicht van de bestuurder is ook van invloed op de actieradius. Overweeg het gewicht van de bestuurder en hoe dit van invloed kan zijn op de actieradius van de step. Een zwaardere bestuurder zal meer energie verbruiken en de actieradius verminderen.
 4. De snelheid heeft invloed op de actieradius. Hoe sneller je rijdt, hoe meer energie je verbruikt en hoe sneller de batterij leeg raakt. Overweeg de gewenste snelheid waarmee je wilt rijden en hoe dit van invloed is op de actieradius van de step.

Het is belangrijk om de actieradius te overwegen voordat je een aankoop doet. Kies een elektrische step met een actieradius die voldoet aan jouw behoeften en vergeet niet dat de actieradius kan variëren afhankelijk van verschillende factoren. Houd ook rekening met de maximale snelheid en de wetgeving in jouw regio om ervoor te zorgen dat je veilig en legaal kunt rijden.

Batterijduur en oplaadtijd

 1. De batterijduur is het aantal kilometers dat je kunt rijden op een volle batterijlading. De batterijduur varieert afhankelijk van het elektrische step en de grootte van de batterij. Overweeg de afstand die je wilt afleggen voordat de batterij opnieuw moet worden opgeladen. Als je van plan bent om langere afstanden af te leggen, is het belangrijk om een elektrische step met een grotere batterijcapaciteit te kiezen.
 2. De oplaadtijd is de tijd die nodig is om de batterij volledig op te laden. De oplaadtijd varieert afhankelijk van de grootte van de batterij en het type oplader dat wordt gebruikt. Overweeg hoe lang het duurt om de batterij op te laden voordat je de step weer kunt gebruiken. Sommige hebben een snel oplaadsysteem dat de oplaadtijd aanzienlijk verkort, terwijl andere een langere oplaadtijd hebben.
 3.  Sommige hebben verwijderbare batterijen die je kunt opladen terwijl je de step gebruikt. Dit is handig als je lange afstanden wilt afleggen en een extra batterij hebt om te wisselen wanneer de eerste batterij leeg is. Het is ook handig als je in een appartement woont en de step niet bij een stopcontact kunt opladen.
 4. De levensduur van de batterij is de tijd dat de batterij optimaal functioneert voordat deze moet worden vervangen. Overweeg de levensduur van de batterij voordat je een elektrische step koopt. Sommige hebben een langere levensduur van de batterij dan andere, waardoor ze een betere investering zijn op de lange termijn.

Het is belangrijk om de batterijduur en oplaadtijd te overwegen voordat je een aankoop doet. Kies een elektrische step met een batterijduur die voldoet aan jouw behoeften en een oplaadtijd die niet te lang is. Vergeet niet dat de levensduur van de batterij afhangt van hoe goed je deze onderhoudt. Zorg ervoor dat je de batterij volgens de instructies oplaadt en opslaat om de levensduur te verlengen.

Remmen

Remmen zijn een belangrijk veiligheidsaspect van elke elektrische step en er zijn verschillende soorten remmen beschikbaar. Hier zijn enkele opties:

 1. Schijfremmen zijn vergelijkbaar met de remmen op een fiets en bieden goede remprestaties en een snelle reactietijd. Ze zijn duurzamer dan andere soorten remmen en werken goed bij nat weer.
 2. Trommelremmen zijn geschikt voor elektrische steps die een lagere snelheid hebben en bieden een soepele remwerking. Ze zijn minder gevoelig voor slijtage dan andere soorten remmen en werken goed bij droge omstandigheden.
 3. Elektronische remmen werken door de motor van de step om te keren om te vertragen en te stoppen. Dit is een zeer efficiënte en veilige manier van remmen, omdat de motor snel kan reageren. Elektronische remmen zijn over het algemeen stiller dan mechanische remmen, maar ze kunnen minder responsief zijn.

Het is ook belangrijk om te overwegen hoe de remmen worden geactiveerd. Sommige elektrische steps hebben remhendels die vergelijkbaar zijn met fietsremmen, terwijl andere remmen worden geactiveerd door het achterwiel te remmen met de voet. Sommige elektrische steps hebben ook regeneratieve remmen, wat betekent dat de motor energie terugwint tijdens het remmen om de levensduur van de batterij te verlengen.

Bedenk dat de remprestaties afhankelijk zijn van het type remmen en de kwaliteit ervan. Zorg er daarom voor dat je een elektrische step koopt dat geschikt is voor jouw rijstijl en veiligheidsbehoeften. Het is ook belangrijk om regelmatig onderhoud uit te voeren en de remmen te laten nakijken om ervoor te zorgen dat ze goed werken.

Banden

De juiste banden zijn belangrijk voor de prestaties en veiligheid. Hier zijn enkele factoren om te overwegen bij het kiezen van de juiste banden:

 1. Luchtbanden zijn de meest voorkomende banden op elektrische steps en bieden een comfortabele rijervaring, omdat ze schokken en trillingen opvangen. Ze zijn geschikt voor hobbelige wegen en off-road terrein en bieden een goede grip op natte en gladde oppervlakken. Het nadeel van luchtbanden is dat ze gevoeliger zijn voor lekken en puncties, waardoor ze meer onderhoud vereisen.
 2. Massieve banden zijn gemaakt van massief rubber en hebben geen binnenband. Ze zijn bestand tegen lekken en puncties, waardoor ze weinig onderhoud vereisen. Ze zijn geschikt voor gladde wegen, omdat ze een goede grip bieden en de kans op slippen verminderen. Het nadeel van massieve banden is dat ze minder comfortabel zijn dan luchtbanden en trillingen en schokken minder goed opvangen.
 3. Hybride banden zijn een combinatie van lucht- en massieve banden en bieden het beste van beide werelden. Ze hebben een massief rubberen kern om lekken en puncties te voorkomen, met een buitenste laag van luchtbanden voor een comfortabelere rijervaring en een betere grip op natte en gladde oppervlakken. Het nadeel van hybride banden is dat ze duurder zijn dan lucht- of massieve banden.

Het is ook belangrijk om de bandenmaat te overwegen. Controleer de bandenmaat voordat je nieuwe banden koopt om ervoor te zorgen dat ze passen en compatibel zijn. Kies ook de juiste bandenspanning voor optimale prestaties en veiligheid. Houd er rekening mee dat te weinig lucht in de banden kan leiden tot een slechtere grip en slechtere prestaties, terwijl te veel lucht in de banden kan leiden tot een harde en oncomfortabele rijervaring.

Gewichtslimiet

De meeste elektrische steps hebben een gewichtslimiet die aangeeft wat het maximale gewicht is dat de step veilig kan dragen. Het is belangrijk om de gewichtslimiet te respecteren, omdat overbelasting kan leiden tot verminderde prestaties, snellere slijtage van de onderdelen en een verminderde veiligheid.

De gewichtslimiet varieert per elektrische step en fabrikant, maar ligt meestal tussen de 100 en 150 kg. Het is belangrijk om te overwegen dat het totale gewicht van de bestuurder en eventuele bagage het gewichtslimiet kan beïnvloeden. Als je van plan bent om de step te delen met andere personen of bagage te vervoeren, is het een goed idee om een elektrische step te kiezen met een hoger gewichtslimiet. Het is ook belangrijk om te overwegen dat overbelasting van de step kan leiden tot een verminderde actieradius en vermogen, omdat de motor harder moet werken om het extra gewicht te dragen. Dit kan ook leiden tot een kortere levensduur van de batterij en de motor.

Het is daarom belangrijk om de gewichtslimiet te respecteren en het gewicht van de bestuurder en eventuele bagage in overweging te nemen bij het kiezen van een elektrische step. Zorg ervoor dat je een elektrische step kiest die geschikt is voor jouw gewicht en eventuele extra ladingen die je van plan bent te vervoeren.

Top 8 elektrische steps

Xiaomi M365 Pro 2

De Xiaomi M365 elektrische step was in 2019 het bestverkochte elektrische step wereldwijd en nu is er een upgrade, de Xiaomi M365 Pro. Deze nieuwe versie heeft een aantal verbeteringen, waaronder een sterkere motor, een betere batterij en een verbeterde display. In dit artikel zullen we een aantal van de belangrijkste kenmerken van deze step bespreken. De Xiaomi M365 Pro heeft een sterkere motor dan zijn voorganger, waardoor de step soepeler en sneller rijdt. Dit is vooral handig als je heuvels moet beklimmen of lange afstanden moet afleggen. De batterij heeft ook een verbetering ondergaan, waardoor je nu een bereik hebt van ongeveer 45 kilometer op een volle lading.

Dit is meer dan genoeg voor de meeste dagelijkse ritten. Een ander belangrijk kenmerk van de Xiaomi M365 Pro is de verbeterde display. Het is nu gemakkelijker om informatie te zien, zoals de snelheid en de batterijduur. Dit is vooral handig als je onderweg bent en snel even de informatie wilt controleren. Daarnaast is er ook een nieuwe app beschikbaar waarmee je je snelheid, rijpatroon, batterij en software-updates kunt bekijken. Het is belangrijk op te merken dat hoewel de display waterdicht is, een cover wordt aangeraden voor extra bescherming. De Xiaomi M365 Pro heeft ook iets grotere banden dan zijn voorganger. Deze banden zijn 8,5 inch groot en opblaasbaar, waardoor ze extra grip bieden op de weg. Als je liever antilek banden hebt, kun je deze apart kopen op verschillende webshops. Het is ook handig dat er een ingebouwde cruise control is, waardoor het gemakkelijker is om langere trajecten af te leggen.

Er zijn drie rijprogramma’s beschikbaar op de Xiaomi M365 Pro: ECO, Standard en Sport. Hierdoor kun je het rijgedrag van de step aanpassen aan je persoonlijke voorkeur. Bovendien is de step beveiligd tijdens het opladen, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over kortsluiting, overstroom of overladen. De Xiaomi M365 Pro heeft een maximale snelheid van 25 km/u en kan een maximale belasting van 100 kg dragen. Het bereik is ongeveer 45 km, afhankelijk van het gebruik. Dit maakt de step perfect voor dagelijks gebruik, zoals woon-werkverkeer of een ritje naar de supermarkt.

 • Ingebouwde cruise control
 • Heeft 3 rijprogramma´s
 • Beveiligd opladen
 • 45km radius

 • Maximale belasting 100 kg

Volans E-step

De Volans E-step is een populaire elektrische step die steeds meer gebruikers weet te veroveren. Het is een zeer moderne step, uitgerust met de nieuwste technologie en met een stijlvol en minimalistisch ontwerp dat zeker de aandacht zal trekken.

De Volans E-step is uitgerust met een krachtige motor die een snelheid van maximaal 25 km/u kan bereiken. Dit is de wettelijke limiet voor elektrische steps in Nederland en België, dus de Volans E-step is perfect legaal om op de openbare weg te rijden. Het heeft ook een goed bereik, tot wel 25 kilometer op een enkele lading, waardoor het ideaal is voor woon-werkverkeer of om gewoon lekker rond te rijden. Een van de belangrijkste kenmerken van de Volans E-step is de geavanceerde luchtverings- en schokdempingstechnologie. Dit zorgt voor een soepele en comfortabele rit, zelfs op oneffen oppervlakken en hobbelige wegen. De step is ook voorzien van een stevige en duurzame aluminium behuizing die zorgt voor extra bescherming en langdurig gebruik.

De Volans E-step heeft een slim en eenvoudig ontwerp, dat zorgt voor een gemakkelijke en comfortabele rijervaring. Het heeft een intuïtieve bediening met een eenvoudige knop voor het starten en stoppen, en een helder display om de snelheid en de resterende batterijduur weer te geven. De step heeft ook een handige stand-by modus, waarmee je de step snel kunt activeren en de batterijduur verlengt. De Volans E-step is niet alleen gemakkelijk in gebruik, maar ook veilig. Het heeft een ingebouwde LED-verlichting voor- en achteraan om zichtbaarheid te vergroten, zelfs in het donker. Daarnaast heeft het ook een slimme remtechnologie die automatisch remt wanneer je je voet van de gashendel haalt. Dit zorgt voor extra veiligheid en voorkomt ongelukken. De step is ontworpen om op te vallen en te imponeren met zijn stijlvolle en minimalistische design. Het is verkrijgbaar in verschillende kleuren en heeft een slanke en gestroomlijnde look die er zeker voor zal zorgen dat mensen hun hoofd omdraaien wanneer je ermee langsrijdt.

Een ander groot voordeel van de Volans E-step is dat het gemakkelijk opvouwbaar is. Hierdoor kan je het gemakkelijk opbergen en meenemen, zelfs als je weinig ruimte hebt. Dit is vooral handig voor mensen die in de stad wonen en de step meenemen in het openbaar vervoer of in de auto. Samengevat is de Volans E-step een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een stijlvolle, comfortabele, veilige en betrouwbare elektrische step. Het is een van de beste elektrische steps op de markt en het heeft de potentie om de manier waarop we ons verplaatsen volledig te veranderen.

 • Opvouwbaar
 • LED verlichting
 • Standby modus
 • Schokdempingtechnologie

 • Duur

Segway Max G30E II

Als je regelmatig lange afstanden over oneffen terrein aflegt en op zoek bent naar een elektrische step met optimale rijcomfort, dan is de Segway Max G30E II wellicht de perfecte keuze voor jou. Met zijn grote wielen van 10 inch (25 cm) geniet je van een soepele rit over ruw terrein. Deze step heeft luchtbanden zonder binnenband, wat betekent dat ze minder snel lek raken en zijn beschermd met een speciale rubberen buitenlaag. Het enige nadeel is dat er geen schokdempers zijn voorzien, dus je zult nog steeds wat trillingen voelen op hobbelige wegen.

Een ander groot voordeel van de Segway Max G30E II is de zeer ruime actieradius van tot wel 65 kilometer. Hierdoor kun je langere afstanden afleggen zonder je zorgen te hoeven maken dat je halverwege zonder batterij komt te zitten. Het opladen van de batterij duurt ongeveer 6 uur. Daarnaast gaat deze elektrische step zeer efficiënt om met energie door middel van regeneratief remmen. Hierdoor wordt energie teruggewonnen bij het remmen en opgeslagen in de batterij, waardoor het bereik van de step wordt vergroot. Met de LED-display of de app kun je kiezen uit drie rijstanden: eco, drive of sport. De app kan gemakkelijk worden gekoppeld via Bluetooth, zodat je eenvoudig je rijgedrag kunt bijhouden en de instellingen van je elektrische step kunt aanpassen. Ook heeft de Segway Max G30E II zowel voor- als achterlicht met remlicht, zodat je ook in het donker veilig op pad kunt gaan. De step is bovendien sproeidicht, dus een regenbui zal geen probleem vormen.

De Segway Max G30E II is inklapbaar, wat handig is als je de step wilt meenemen in de auto of het openbaar vervoer. Het enige nadeel is dat de step vrij zwaar is, namelijk 19 kilogram. Als je van plan bent om de step over langere afstanden te dragen, houd hier dan rekening mee.Tot slot heeft de Segway Max G30E II een mooie vormgeving, waardoor hij er niet alleen functioneel, maar ook stijlvol uitziet.

 • Grote actieradius
 • Opvouwbaar
 • Waterdicht

 • Geen schokdempers
 • Zware step

Segway P100SE

Als je op zoek bent naar een elektrische step die ook geschikt is voor lange afstanden en je hebt voldoende budget, dan is de Segway P100SE misschien wel de juiste keuze voor jou. Deze step is zeer prijzig, maar heeft een ongelooflijk krachtige batterij die lange afstanden aankan. Daarnaast is de step voorzien van 10,5 inch Cross Season-banden met een zelfherstellende laag, waardoor kleine gaatjes zichzelf kunnen herstellen. Hierdoor wil Segway verzekeren dat deze step betrouwbaar is en in staat is om lange afstanden af te leggen. Het is een goed alternatief voor de fiets of zelfs de auto, afhankelijk van het traject dat je wilt afleggen.

Kwaliteit is prioriteit bij de Segway P100SE, zo zijn er twee krachtige schijfremmen voorzien en is het de meest complete elektrische step bij uitstek. De motor is wettelijk beperkt tot 25 km/u, maar is zeer krachtig (1350W), vooral op hellingen merk je het verschil met andere e-steps. De Segway P100SE kan een klimhoek van 23% aan. Hoewel je de step sneller kunt laten gaan, is dit niet legaal in België en Nederland.De vering zorgt voor een aangename en vlotte rit, terwijl de remmen zorgen voor de veiligheid. Ook aan diefstal is gedacht, want de step kan enkel ontgrendeld worden via NFC of Bluetooth (smartphone). Als je geen smartphone hebt, is er ook een wachtwoordoptie beschikbaar. Daarnaast zijn er ook twee lichten ingebouwd, voor- en achteraan, richtingaanwijzers en een claxon. De wandel- en parkeermodus zijn ook handig in gebruik. De smartphone kan zelfs worden opgeladen tijdens het rijden dankzij de Type-C USB-poort.

De Segway P100SE is niet zomaar een gimmick, maar een volwaardig vervoermiddel. De Daytime Running Lights zorgen voor extra zichtbaarheid wanneer de koplamp uit staat, samen met de reflectoren. Alles is tot in de puntjes uitgewerkt, zodat de gebruikerservaring optimaal is.

 • Krachtige schrijfremmen
 • Anti diefstal feature
 • Smartphone opladen
 • Extra verlichting

 • Duur

Ninebot KickScooter F25E

Als je op zoek bent naar een elektrische step die niet alleen gebruiksvriendelijk is, maar ook heel wat opties biedt voor een mooie prijs, dan is de Ninebot KickScooter F25E de beste koop. In vergelijking met de Xiaomi Essential, een waardig en iets goedkoper alternatief, kwam deze step overtuigend naar voren in onze doorlichting.

De step heeft een mooi design en beschikt over regenerative braking. Via de gebruiksvriendelijke Segway Ninebot mobile app kan je de step via bluetooth met je smartphone verbinden en op het LED display kan je snel informatie aflezen zoals je snelheid en het resterende batterijleven. Bovendien kan je kiezen uit vier rijstanden: eco, standaard, sport en walk. Met de walk functie kan je de step aan de hand wandelen.De accu is ingebouwd in de voetenplank, wat voor een laag zwaartepunt en een zeer goede stabiliteit zorgt. Reflectoren, een voor- en achterlicht en een remlicht zijn voorzien om de zichtbaarheid te vergroten. Met een gewicht van vijftien kilogram zit de step mooi in de middenmoot. Hij haalt een maximumsnelheid van 25 kilometer per uur en heeft een bereik tot twintig kilometer. De batterij kan in vijf uur volledig opgeladen worden, wat volgens ons zeer goed meevalt.

Hoewel deze step geen schokdempers of cruise control heeft, vinden we hem toch een goede keuze voor wie op zoek is naar een betrouwbare en gebruiksvriendelijke elektrische step met heel wat opties. Hij biedt een goede prijs-kwaliteitverhouding en is geschikt voor dagelijks gebruik.

 • Goedkoop
 • Goede stabiliteit

 • Korte radius
 • Geen schokdempers

DENVER SEL-80140F

De DENVER SEL-80140F is een elektrische step die opvalt door zijn eenvoudige en elegante ontwerp, gecombineerd met zijn krachtige motor en indrukwekkende batterijduur. Het is een van de populairste elektrische steps op de markt, en we hebben de step uitvoerig getest om te zien wat deze step zo speciaal maakt.

Een van de belangrijkste kenmerken van de DENVER SEL-80140F is de krachtige motor die een topsnelheid van 25 km/u kan bereiken. Dit maakt de step ideaal voor het woon-werkverkeer, maar ook voor het verkennen van de stad. De motor is stil en krachtig genoeg om heuvels op te rijden, zodat je niet uitgeput aankomt op je bestemming. Een ander opvallend kenmerk van deze elektrische step is de lange batterijduur. De batterij gaat tot wel 20 kilometer mee op een enkele lading, afhankelijk van de rijomstandigheden en het gewicht van de bestuurder. Dit betekent dat je de hele dag door kan rijden zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het opladen van de batterij.

De DENVER SEL-80140F heeft ook een strak en modern ontwerp dat gemakkelijk in het oog springt. Het heeft een slanke en gestroomlijnde look, met een minimalistische en toch functionele display voor snelheid en batterijduur. De step heeft een stevige aluminium behuizing die robuust en duurzaam is, en hij is beschikbaar in twee kleuren – zwart en wit.De step is ook gemakkelijk te gebruiken, zelfs voor beginners. Het heeft een eenvoudige en intuïtieve bediening, met een knop om de motor te starten en te stoppen, en een handrem voor extra veiligheid. De step heeft ook een handige stand-by modus, waarmee je de step snel kunt activeren en de batterijduur verlengt.Een ander groot voordeel van de DENVER SEL-80140F is de lichte en draagbare constructie. De step weegt slechts 8,5 kilogram, waardoor het gemakkelijk op te tillen en op te bergen is. Het is ook opvouwbaar, waardoor het gemakkelijk in de auto of het openbaar vervoer kan worden meegenomen.

 • Strak design
 • Standby mode
 • Lichtgewicht
 • Opvouwbaar

 • Kleine radius van 20km

Kugoo Kirin M4 Pro

De Kugoo Kirin M4 Pro is een krachtige en robuuste elektrische step die ontworpen is om hoge prestaties te leveren. Deze step is geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een betrouwbare en betaalbare manier om zich snel te verplaatsen in de stad, zonder zich zorgen te hoeven maken over verkeersopstoppingen of parkeerproblemen.

Een van de belangrijkste kenmerken van de Kugoo Kirin M4 Pro is de krachtige motor die snelheden tot 45 km/u kan bereiken. Dit maakt de step ideaal voor het woon-werkverkeer of voor het verkennen van de stad. De motor is stil en krachtig genoeg om heuvels op te rijden, zodat je niet uitgeput aankomt op je bestemming. Een ander opvallend kenmerk van deze elektrische step is de lange batterijduur. De batterij gaat tot wel 45 kilometer mee op een enkele lading, afhankelijk van de rijomstandigheden en het gewicht van de bestuurder. Dit betekent dat je de hele dag door kan rijden zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het opladen van de batterij.De Kugoo Kirin M4 Pro heeft ook een robuust en duurzaam ontwerp dat geschikt is voor dagelijks gebruik. De step heeft een stevige aluminium behuizing en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Het heeft ook een heldere en gemakkelijk afleesbare display voor snelheid en batterijduur.

De step is ook gemakkelijk te gebruiken, met een intuïtieve bediening en een handige handrem voor extra veiligheid. Het heeft ook schokdempers aan de voor- en achterkant, waardoor de rit soepeler en comfortabeler wordt, zelfs op ruw terrein.

Een ander groot voordeel van de Kugoo Kirin M4 Pro is de lichte en draagbare constructie. De step weegt slechts 22,5 kilogram, waardoor het gemakkelijk op te tillen en op te bergen is. Het is ook opvouwbaar, waardoor het gemakkelijk in de auto of het openbaar vervoer kan worden meegenomen.

 • Robuust design
 • Grote display
 • Krachtige motor
 • Tot 45km per uur

 • Zware step met 22,5 kg

Razor E90 Power Core

De Razor E90 Power Core is een betaalbare, eenvoudige elektrische step die perfect is voor kinderen die op zoek zijn naar wat extra snelheid en plezier tijdens het spelen. De step heeft een stijlvol ontwerp en een aantal handige functies, waardoor het een populaire keuze is onder jongere rijders. Een van de belangrijkste kenmerken van de Razor E90 Power Core is de krachtige motor die snelheden tot 16 km/u kan bereiken. Hoewel dit niet de snelste elektrische step op de markt is, is het een goede snelheid voor kinderen om zich veilig en vertrouwd te voelen tijdens het rijden. De step heeft ook een relatief lange batterijduur van ongeveer 80 minuten, afhankelijk van de rijomstandigheden en het gewicht van de bestuurder.

De Razor E90 Power Core heeft ook een stevige stalen frameconstructie, wat het duurzaam en geschikt maakt voor dagelijks gebruik. Het heeft ook een intuïtieve bediening en een handige handrem voor extra veiligheid. Het heeft ook een solide voetplaat die voldoende grip biedt voor de bestuurder.Een ander voordeel van de Razor E90 Power Core is de lichte en draagbare constructie. Het weegt slechts 9 kilogram en is opvouwbaar, waardoor het gemakkelijk op te tillen en op te bergen is. Het is ook eenvoudig te monteren, zodat kinderen het snel kunnen gebruiken.Een nadeel van deze step is echter dat het geschikt is voor kinderen van maximaal 54 kilogram, waardoor het niet geschikt is voor oudere kinderen of volwassenen. Ook heeft de step geen vering, waardoor het rijden op oneffen oppervlakken minder comfortabel kan zijn.

 • Lichgewicht
 • Ideaal voor kinderen
 • Extra handrem

 • Max 54 kg draagbaarheid