HP deskjet 2721e Review

De HP DeskJet 2721e is een populaire all-in-one printer die zowel geschikt is voor thuisgebruik als voor kleine kantoren. In dit artikel nemen we deze printer onder de loep en bespreken we de belangrijkste kenmerken, prestaties, gebruiksgemak en kosten.

Formaat en gewicht

De HP DeskJet 2721e heeft een compact en lichtgewicht ontwerp, waardoor hij gemakkelijk in kleine ruimtes past en eenvoudig te verplaatsen is. De printer heeft een stijlvolle blauwe kleur met witte accenten, wat hem een moderne en frisse uitstraling geeft. De bouwkwaliteit van de HP DeskJet 2721e is solide, en het apparaat voelt stevig aan. Het is gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen slijtage bij dagelijks gebruik.

Afdrukken

De HP DeskJet 2721e biedt uitstekende afdrukmogelijkheden, met scherpe tekst en levendige kleuren. De printer ondersteunt zowel enkelzijdig als dubbelzijdig afdrukken.

Scannen

Deze all-in-one printer heeft een ingebouwde scanner waarmee u eenvoudig documenten en foto’s kunt scannen en digitaal opslaan.

Kopiëren

Naast afdrukken en scannen biedt de HP DeskJet 2721e ook kopieerfunctionaliteit. Met de handige kopieerfunctie kunt u snel en eenvoudig meerdere kopieën van documenten of foto’s maken. De HP DeskJet 2721e levert scherpe en duidelijke tekstafdrukken, waardoor het ideaal is voor het afdrukken van documenten en brieven.

Fotokwaliteit

De printer levert uitstekende fotokwaliteit met levendige kleuren en scherpe details. Dit maakt het een goede keuze voor het afdrukken van foto’s en afbeeldingen.De HP DeskJet 2721e heeft een gemiddelde afdruksnelheid, wat betekent dat het snel genoeg is voor dagelijks gebruik, maar mogelijk niet geschikt is voor grotere afdruktaken.

Inktverbruik

De printer is compatibel met HP Instant Ink, een inktabonnementsdienst waarmee u automatisch nieuwe inktcartridges ontvangt wanneer uw printer bijna leeg is. Dit zorgt voor een naadloze afdrukervaring en bespaart u tijd en moeite. De HP DeskJet 2721e maakt gebruik van originele HP inktcartridges die speciaal zijn ontworpen voor optimale prestaties en afdrukkwaliteit. Er zijn ook compatibele inktcartridges van derden beschikbaar, die doorgaans goedkoper zijn dan originele HP inkt. Het is belangrijk om de compatibiliteit en kwaliteit van deze cartridges te controleren voordat u ze aanschaft.

WiFi-connectiviteit

De HP DeskJet 2721e ondersteunt draadloze WiFi-connectiviteit, waardoor u eenvoudig kunt afdrukken vanaf uw smartphone, tablet of computer zonder fysieke kabels. Naast draadloos afdrukken kunt u de printer ook aansluiten op uw computer via een USB-kabel voor een bekabelde verbinding.

HP Smart-app

Met de HP Smart-app kunt u de printer eenvoudig bedienen vanaf uw mobiele apparaat en toegang krijgen tot handige functies zoals het scannen naar e-mail en het bijhouden van inkt- en papiervoorraden.

Productspecificaties

 • Printtechnologie: inkjet
 • Functies: printen, kopiëren, scannen
 • Afdruksnelheid zwart (ISO): tot 7,5 pagina’s per minuut
 • Afdruksnelheid kleur (ISO): tot 5,5 pagina’s per minuut
 • Afdrukresolutie: tot 1200 x 1200 dpi (zwart-wit), tot 4800 x 1200 dpi (kleur)
 • Papierformaten: A4, B5, A6, DL-envelop
 • Mediatypen: gewoon papier, fotopapier, brochurepapier
 • Maximaal papierformaat: 216 x 297 mm
 • Papierinvoercapaciteit: tot 60 vel standaard, tot 20 vel foto-papier, tot 5 enveloppen
 • Draadloze mogelijkheden: WiFi, HP Smart app, Apple AirPrint, Mopria-certified
 • Afmetingen: 425,2 x 304,1 x 149,1 mm
 • Gewicht: 3,42 kg