HP deskjet 3750 Review

De HP Deskjet 3750 is een alles-in-één printer die geschikt is voor thuisgebruik. Deze printer kan printen, kopiëren en scannen en is voorzien van draadloze connectiviteit. In deze recensie bekijken we de HP Deskjet 3750 van dichtbij en beoordelen we zijn prestaties, functies en gebruiksgemak.

Kenmerken

De HP Deskjet 3750 heeft een compact ontwerp en past gemakkelijk op een bureau of in een kleine kamer. Het is een inkjetprinter die kan printen in zowel kleur als zwart-wit. De maximale printresolutie is 4800 x 1200 dpi en de maximale printsnelheid is 8 pagina’s per minuut voor zwart-wit en 5,5 pagina’s per minuut voor kleur.

De printer heeft ook een kopieerfunctie die kan kopiëren tot 6 pagina’s per minuut in zwart-wit en 3 pagina’s per minuut in kleur. De scanner kan documenten scannen met een resolutie van maximaal 1200 x 1200 dpi en kan documenten scannen tot een grootte van 21,6 x 29,7 cm.

De HP Deskjet 3750 heeft ook Wi-Fi-connectiviteit en kan worden bediend via de HP Smart-app op een smartphone of tablet.

Prestaties

De HP Deskjet 3750 presteert goed als het gaat om print- en scanprestaties. De kwaliteit van de prints is uitstekend, vooral als het gaat om het printen van kleurenfoto’s. De prints zijn scherp en helder en hebben levendige kleuren. De printer is ook snel en kan afdrukken maken in een redelijk tempo.

De kopieerfunctie is ook goed, hoewel het niet zo snel is als sommige andere printers in dezelfde prijsklasse. Het scannen is echter een van de zwakke punten van deze printer. Het duurt relatief lang om een document te scannen en de resolutie is niet zo hoog als sommige andere printers.

Functies

De HP Deskjet 3750 heeft een aantal handige functies die het gebruik ervan gemakkelijker maken. Het heeft bijvoorbeeld Wi-Fi-connectiviteit, wat betekent dat u vanaf elke plek in huis kunt afdrukken en scannen. Het heeft ook een HP Smart-app waarmee u de printer kunt bedienen en uw afdruktaken kunt beheren vanaf uw smartphone of tablet.

De printer is ook voorzien van dubbelzijdig afdrukken, wat betekent dat u automatisch dubbelzijdig kunt afdrukken zonder dat u handmatig papier hoeft om te draaien. Dit kan niet alleen tijd besparen, maar ook papier besparen.

Gebruiksgemak

De HP Deskjet 3750 is gemakkelijk te gebruiken, zelfs als u niet bekend bent met printers. Het heeft een intuïtief bedieningspaneel dat gemakkelijk te begrijpen is en heeft geen ingewikkelde knoppen. Het heeft ook een kleine voetafdruk, wat betekent dat het gemakkelijk kan worden geruikt in kleine ruimtes en op bureaus.Een ander voordeel van de HP Deskjet 3750 is dat het cartridges heeft met een hoge capaciteit, wat betekent dat u minder vaak cartridges hoeft te vervangen. Het vervangen van cartridges is ook eenvoudig en kan in slechts enkele stappen worden uitgevoerd.

Prijs

De HP Deskjet 3750 is een betaalbare printer, die in de middenklasse van prijzen valt voor thuisprinters. Het heeft een redelijke prijs voor de functies en prestaties die het biedt.

Conclusie

De HP Deskjet 3750 is een geweldige keuze voor thuisgebruikers die op zoek zijn naar een alles-in-één printer die betaalbaar en gemakkelijk te gebruiken is. Het heeft uitstekende printprestaties en handige functies, zoals Wi-Fi-connectiviteit en dubbelzijdig afdrukken. Het enige nadeel is de trage scanfunctie en iets lagere scanresolutie. Over het algemeen is de HP Deskjet 3750 een geweldige keuze voor thuisgebruikers die op zoek zijn naar een kwalitatief goede printer voor een betaalbare prijs.

Productspecificaties

 • Type printer: Inkjet alles-in-één printer
 • Afdrukresolutie: Maximaal 4800 x 1200 dpi
 • Afdruksnelheid: Maximaal 8 pagina’s per minuut voor zwart-wit, 5,5 pagina’s per minuut voor kleur
 • Kopieersnelheid: Maximaal 6 pagina’s per minuut voor zwart-wit, 3 pagina’s per minuut voor kleur
 • Scanresolutie: Maximaal 1200 x 1200 dpi
 • Maximale scanformaat: 21,6 x 29,7 cm
 • Connectiviteit: Wi-Fi, USB
 • Cartridge type: HP 304 cartridges
 • Dubbelzijdig afdrukken: Ja
 • Afmetingen: 428 x 332 x 200 mm (b x d x h)
 • Gewicht: 4,17 kg

FAQ

Kan de HP Deskjet 3750 ook faxen versturen?

Nee, de HP Deskjet 3750 heeft geen faxfunctie.

Moet ik handmatig papier omkeren om dubbelzijdig af te drukken?

Nee, de HP Deskjet 3750 heeft een automatische dubbelzijdige afdrukfunctie.

Welk type cartridges gebruikt de HP Deskjet 3750?

De HP Deskjet 3750 gebruikt HP 304 cartridges.