De 8 beste wifi versterkers: Vergroot je wifi-bereik met gemak

Een wifi versterker, ook wel bekend als een wifi extender, is een apparaat dat het wifi-signaal versterkt en uitbreidt. Dit apparaat ontvangt het bestaande wifi-signaal en zendt het opnieuw uit, maar dan sterker en met een groter bereik. Een wifi versterker kan uitkomst bieden in verschillende situaties. Zo kan het zijn dat je in een groot huis woont en het wifi-signaal niet overal even sterk is. Ook kan het zijn dat het wifi-signaal zwakker wordt op bepaalde tijdstippen, bijvoorbeeld tijdens piekuren. Met een wifi versterker kun je het wifi-signaal versterken en uitbreiden, waardoor je overal in huis een stabiel signaal hebt.

KPN

Eindelijk. Overal supergoeie wifi.Voor wifi geldt maar 1 ding: je wilt gewoon dat het werkt. Dat je overal in huis kunt streamen, internetten en facetimen. Van de meterkast tot in het kleinste kamertje. Dan is gewone wifi soms niet genoeg. Daarom is er nu KPN SuperWifi. SuperWifi is nu vernieuwd...

TP-Link

De TP-Link RE200 is een (wireless) range extender voor basis netwerktaken. Met deze wifi versterker vergroot je eenvoudig het dekkingsgebied en de signaalsterkte van een bestaand draadloos netwerk. Zo helpt de range extender "dode zones" te elimineren. De RE200 maakt gebruik van de snelle...

MD-goods

Ben jij het ook beu dat je favoriete serie niet wil laden? Met onze wifi versterker is dit probleem snel van de baan en heb je in een mum van tijd wifi in uw volledige woning. We zijn constant verbonden met het internet, het is een essentieel onderdeel van ons dagelijks leven geworden. Niets is...

Phreeze

Wifi Repeater kopen? Maak kennis met de vernieuwde Phreeze WIFI versterker stopcontact, de ultieme WLAN-versterker die je draadloze bereik vergroot en dode plekken in huis en in de tuin elimineert. Met 6 antennes, 1200 MBps, ondersteuning voor 2.4G én 5G netwerken en een WPS knop heb je alles in...

Phreeze

Heb je ook last van dode plekken in huis waar je wifi-verbinding zwak is of helemaal wegvalt? Het is ontzettend frustrerend als je midden in een spannende film zit of online aan het gamen bent en je WiFi verbinding plotseling hapert. Gelukkig hebben wij dé oplossing voor jou met deze WiFi...

TP-Link

De TP-Link RE305 Range Extender verbindt draadloos met je router, versterkt en breidt zijn signaal uit in gebieden die hij zelf niet kan bereiken. De range extender maakt gebruik van de wireless AC wifi-standaard, waardoor gecombineerde (op zowel de 2,4 GHz als 5 GHz wifi-band) draadloze...

TP-Link

Met deze TP-Link RE450 wifi versterker vergroot je eenvoudig het dekkingsgebied en de signaalsterkte van een bestaand draadloos netwerk. Zo helpt de range extender "dode zones" te elimineren. De RE450 maakt gebruik van de Wireless AC wifi-standaard waardoor hij gecombineerde draadloze snelheden...

TP-Link

De TP-Link RE650 is een heel krachtige (wireless) range extender voor intensieve netwerktaken. Met deze wifi versterker vergroot je eenvoudig het dekkingsgebied en de signaalsterkte van een bestaand draadloos netwerk. Zo helpt de range extender "dode zones" te elimineren. De RE650 levert...

Hoe werkt een wifi-versterker?

Een wifi-versterker werkt door het draadloos opvangen van het bestaande wifi-signaal en het vervolgens opnieuw uit te zenden. Het versterkt dus eigenlijk het bestaande signaal door het opnieuw uit te zenden op een nieuwe locatie. Hierdoor wordt het bereik vergroot en kun je op meer plekken in huis een goede wifi-verbinding hebben.

Hoe kies je de juiste?

Bij het aanschaffen van een wifi versterker zijn er verschillende zaken waar je op moet letten.

  • Bereik

Het bereik van een is zeer belangrijk. Je wilt immers dat het wifi-signaal overal in huis goed is. Let er bij het kiezen van een wifi versterker op dat het bereik groot genoeg is voor de ruimte waarin je hem wilt gebruiken.

  • Snelheid

Naast het bereik is ook de snelheid belangrijk. Een snelle zorgt voor een snellere internetverbinding. Let er daarom op dat de wifi versterker die je kiest een goede snelheid heeft.

  • Compatibiliteit

Het is belangrijk dat de wifi versterker die je kiest compatibel is met de router die je gebruikt. Controleer daarom goed welke wifi versterker compatibel is met jouw router.

  • Beveiliging

Ook de beveiliging is belangrijk. Zorg ervoor dat de wifi versterker die je kiest beschikt over een goede beveiliging, zodat je veilig gebruik kunt maken van het internet.

Top 8 wifi versterkers

TP-LINK RE200

De TP-LINK RE200 heeft een compact ontwerp, waardoor het gemakkelijk is om het overal in je huis of kantoor te plaatsen. Het heeft twee externe antennes die kunnen worden aangepast om het beste signaal te krijgen. De bouwkwaliteit is stevig en duurzaam en het apparaat heeft een matte afwerking die er strak uitziet.

Prestaties en connectiviteit

De TP-LINK RE200 belooft je wifi-bereik te vergroten tot 300 Mbps. Tijdens onze test hebben we ontdekt dat de wifi-versterker deze belofte waarmaakt. We kregen een sterk signaal op plekken waar we eerder geen wifi-dekking hadden. Het apparaat heeft twee modi – de Versterker-modus en de Toegangspunt-modus. De Versterker-modus vergroot je bestaande wifi-signaal, terwijl de Toegangspunt-modus een nieuw wifi-netwerk creëert. Het apparaat ondersteunt ook de 802.11ac wifi-standaard, wat zorgt voor snellere wifi-snelheden.

Installatieproces en configuratie

Het installatieproces en de configuratie van de TP-LINK RE200 zijn eenvoudig en kunnen in enkele minuten worden gedaan. Het apparaat wordt geleverd met een snelle installatiegids met stapsgewijze instructies. Je kunt ook de WPS-knop gebruiken om de versterker met je router te verbinden.

Functies en mogelijkheden

De TP-LINK RE200 wordt geleverd met verschillende functies en mogelijkheden die het een veelzijdig apparaat maken. Het heeft een signaalsterkte-indicator die je helpt de beste locatie voor de wifi-versterker te vinden. Het apparaat heeft ook een Ethernet-poort waarmee je bedrade apparaten op je wifi-netwerk kunt aansluiten.

TP-Link Tether-app

De TP-LINK RE200 kan worden beheerd met behulp van de TP-Link Tether-app, die beschikbaar is voor zowel iOS- als Android-apparaten. De app stelt je in staat om de versterker in te stellen en te beheren vanaf je smartphone. Je kunt ook de app gebruiken om je wifi-netwerk te bewaken en de apparaten te zien die ermee zijn verbonden.

Compatibiliteit en beveiliging

De TP-LINK RE200 is compatibel met alle wifi-routers en kan worden gebruikt met elke standaard router. Het apparaat ondersteunt WPA/WPA2-encryptie, wat zorgt voor een betere beveiliging van je wifi-netwerk.

Klantenservice

TP-LINK biedt uitstekende klantenservice voor haar producten, en de RE200 is daarop geen uitzondering. Het bedrijf biedt een garantie van twee jaar en 24/7 technische ondersteuning voor het apparaat. Je kunt contact opnemen met het ondersteuningsteam via e-mail, telefoon of live chat

Trusted Goods® – Wifi Versterker

De Trusted Goods Wifi Versterker heeft een compact ontwerp, waardoor het gemakkelijk is om het overal in je huis of kantoor te plaatsen. Het heeft twee externe antennes die kunnen worden aangepast om het beste signaal te krijgen. De bouwkwaliteit is stevig en duurzaam en het apparaat heeft een moderne uitstraling.

Prestaties en connectiviteit

De Trusted Goods Wifi Versterker belooft je wifi-bereik te vergroten tot 300 Mbps. Tijdens onze test hebben we ontdekt dat de wifi-versterker deze belofte waarmaakt. We kregen een sterk signaal op plekken waar we eerder geen wifi-dekking hadden.

Het apparaat heeft twee modi – de Versterker-modus en de Toegangspunt-modus. De Versterker-modus vergroot je bestaande wifi-signaal, terwijl de Toegangspunt-modus een nieuw wifi-netwerk creëert. Het apparaat ondersteunt ook de 802.11n wifi-standaard, wat zorgt voor betrouwbare wifi-snelheden.

Installatieproces en configuratie

Het installatieproces en de configuratie van de Trusted Goods zijn eenvoudig en kunnen in enkele minuten worden gedaan. Het apparaat wordt geleverd met een snelle installatiegids met stapsgewijze instructies. Je kunt ook de WPS-knop gebruiken om de versterker met je router te verbinden.

Functies en mogelijkheden

De Trusted Goods Wifi Versterker wordt geleverd met verschillende functies en mogelijkheden die het een veelzijdig apparaat maken. Het heeft een signaalsterkte-indicator die je helpt de beste locatie voor de wifi-versterker te vinden. Het apparaat heeft ook een Ethernet-poort waarmee je bedrade apparaten op je wifi-netwerk kunt aansluiten.

Compatibiliteit en beveiliging

De Trusted Goods Wifi Versterker is compatibel met alle wifi-routers en kan worden gebruikt met elke standaard router. Het apparaat ondersteunt WPA/WPA2-encryptie, wat zorgt voor een betere beveiliging van je wifi-netwerk.

Klantenservice

Trusted Goods biedt uitstekende klantenservice voor haar producten, en de Wifi Versterker is daarop geen uitzondering. Het bedrijf biedt een garantie van een jaar en technische ondersteuning via e-mail en telefoon.

TP-Link RE450

Met de TP-Link RE450 wifi versterker kun je eenvoudig het dekkingsgebied en de signaalsterkte van een bestaand draadloos netwerk vergroten. Dit is een handige oplossing als je thuis last hebt van “dode zones” waar het wifi-signaal niet goed werkt. In deze review zal ik je vertellen over mijn persoonlijke ervaringen met de TP-Link RE450 wifi versterker en waarom ik denk dat dit product de oplossing kan bieden voor jouw problemen met een zwak wifi-signaal.

Installatie

Een fluitje van een cent. Het installeren van de TP-Link RE450 is eenvoudig en snel. Het enige wat je hoeft te doen, is op de WPS-knop van jouw router drukken en binnen 2 minuten op de WPS-knop van de RE450 te drukken om verbinding te maken met het netwerk. Zodra de verbinding is geslaagd, kun je de RE450 op de beste plek zetten en is er geen verdere configuratie vereist. Dit was voor mij een enorme opluchting omdat ik absoluut geen techneut ben en ik de installatie zonder problemen binnen enkele minuten had afgerond.

Overige kenmerken

Gigabit bedrade snelheid en intelligente signaalindicator Een van de beste kenmerken van de TP-Link RE450 wifi versterker is de gigabit bedrade snelheid die het biedt via de ethernet-aansluiting. Hierdoor kun je bedrade apparaten zoals Blu-ray® spelers, game consoles, laptops/PCs of smart TVs voorzien van een krachtige bedrade verbinding. Dit is vooral handig als je van plan bent om meerdere apparaten op de versterker aan te sluiten.

Een ander geweldig kenmerk is de intelligente signaalindicator. Deze helpt je om de beste locatie voor plaatsing van de extender te vinden. Het intelligente signaal lampje is erg handig en heeft me geholpen om de TP-Link RE450 wifi versterker op de beste locatie te plaatsen. Hierdoor heb ik de beste resultaten gekregen bij het vergroten van het dekkingsgebied en het versterken van het wifi-signaal.

Draadloze snelheden

Snelle en betrouwbare prestaties Met de TP-Link RE450 kun je genieten van gecombineerde draadloze snelheden tot 1750 Mbps. Dit is mogelijk dankzij de Wireless AC wifi-standaard waar de RE450 gebruik van maakt. De versterker levert 450 Mbps op de 2,4 GHz frequentieband en 1300 Mbps op de 5 GHz frequentieband. Ik heb de TP-Link RE450 uitgebreid getest en ik kan bevestigen dat de draadloze prestaties zeer betrouwbaar en snel zijn. Vergelijking met andere wifi versterkers Ik heb in het verleden verschillende wifi versterkers gebruikt, maar ik moet zeggen dat de TP-Link RE450 de beste prestaties biedt. Het installatieproces is veel eenvoudiger en sneller dan bij andere versterkers die ik heb geprobeerd. Kortom, een topper!

MD-goods WiFi Versterker

Een van de grootste voordelen is dat je gemakkelijk meerdere versterkers kan plaatsen. Zo kan je het signaal versterken in meerdere kamers, en heb je in een mum van tijd wifi in uw volledige woning. Maar zelfs als je geen budget hebt voor meerdere versterkers is er geen probleem. Eens de versterker is geïnstalleerd op het netwerk kan je deze simpelweg uit het ene stopcontact halen en ergens anders in de woning terug inpluggen.

Gebruiksvriendelijk

Nog een groot voordeel is dat het zeer gebruiksvriendelijk is. Met de bijgeleverde Nederlandstalige handleiding heb je de versterker in enkele clicks geïnstalleerd. Indien uw router over een WPS knop beschikt is deze in slechts 2 drukken op de knop gekoppeld! De Repeater kan nu overal in uw woning geplaatst worden, zodat jij zorgeloos overal in huis een stabiel WiFi signaal hebt.

Sterk signaal

Een ander groot voordeel is dat de wifi versterker een sterk signaal heeft. Met de 300Mbps transmissiesnelheid heb je ruim voldoende voor dagelijks gebruik. Afhankelijk van uw woning kan deze versterker tot wel 30meter ver uw signaal versterken. Eens verbonden hebt u een 100% stabiel signaal. Dit is zeer belangrijk voor mensen die van thuis uit werken, of voor studenten die online lessen moeten volgen. Met de wifi versterker kan je erop vertrouwen dat je een stabiel en snel internet signaal hebt.

Compatibel met elk apparaat

De wifi versterker is compatibel met alle types routers, modems, smartphones, tablets,.. Indien je geen wifi router hebt kan u de versterker met de bijgeleverde UTP kabel aansluiten op je modem, zo heb je direct wifi in je woning. Het is dus geen probleem als je geen high-end apparaat hebt, want de wifi versterker werkt met elk apparaat.

TP-Link TL-WA865RE N300

De TP-Link TL-WA865RE is een draadloze range extender die perfect is voor mensen die het bereik en de signaalsterkte van hun bestaande draadloze netwerk willen vergroten. Deze range extender maakt het gemakkelijk om “dode zones” te elimineren en de draadloze dekking van je netwerk te vergroten.

Het beste van alles is dat de TL-WA865RE is ontworpen om zeer eenvoudig te gebruiken te zijn. Met een draadloze snelheid van 300 Mbps en een miniatuur afmeting is deze range extender perfect voor mensen die niet veel technische kennis hebben en snel aan de slag willen. Ook het feit dat het apparaat gemakkelijk aan de muur kan worden gemonteerd en dat het geïntegreerde stopcontact zorgt dat er een netspanning aansluiting voor andere apparaten beschikbaar blijft, maakt de TL-WA865RE een geweldige keuze.

Bovendien is de TL-WA865RE erg flexibel in te zetten en te verplaatsen. Het apparaat onthoudt eerdere gekoppelde draadloze netwerken, zodat het niet hoeft te worden gereset als de gekoppelde router wordt gewisseld. Dankzij het geïntegreerde stopcontact kunnen andere apparaten of bijvoorbeeld een stekkerblok op de adapter worden aangesloten, zoals op een normaal stopcontact. Hierdoor gaat er geen stopcontact verloren wanneer de TL-WA865RE aangesloten is.De TP-Link TL-WA865RE is ook uitgerust met een aantal handige functies die ervoor zorgen dat je het apparaat snel en gemakkelijk kunt gebruiken. Zo beschikt de range extender over een Fast Ethernetpoort om apparaten bedraad op aan te sluiten. Bovendien beschikt de TL-WA865RE over indicatielampjes die je helpen bij het plaatsen van de range extender, zodat je altijd het beste signaal hebt.

Met de TL-WA865RE is het ook mogelijk om het draadloze netwerk te delen. Via zijn ethernet-aansluiting kan de TL-WA865RE als draadloze adapter fungeren, waarop bekabelde apparaten zoals Blu-ray® spelers, game consoles, DVR’s en Internet TV’s kunnen worden aangesloten. Tegelijkertijd kan het apparaat ook het draadloze netwerk delen.

Dankzij de 2 afneembare externe antennes, gecombineerd met antenne techniek van hogere kwaliteit, kun je genieten van een uitstekende draadloos dekking en betrouwbaarheid, ongeacht waar in huis u verbinding maakt. Het slimme indicatielampje kan helpen bij het bepalen van de juiste plaats voor de range extender, zodat met de TL-WA865RE het grootst mogelijke bereik en beste prestaties van het netwerk worden verkregen.

Samenvatting

Samenvattend is de TP-Link TL-WA865RE een geweldige keuze voor iedereen die op zoek is naar een eenvoudige en betrouwbare oplossing om het bereik en de signaalsterkte van hun draadloze netwerk te vergroten. Dankzij de flexibiliteit en het gebruiksgemak is de range extender zeer geschikt voor mensen die weinig technische kennis hebben. Het apparaat beschikt over een miniatuur afmeting, kan eenvoudig aan de muur worden gemonteerd en heeft een geïntegreerd stopcontact waardoor je andere apparaten kunt aansluiten.

AVM FRITZ! Repeater 1200 AX

De AVM FRITZ!Repeater 1200 AX is een geweldige optie voor iedereen die op zoek is naar een betere wifi-dekking in huis of op kantoor. Het apparaat is compact en krachtig, en ondersteunt Wi-Fi 6, wat betekent dat je altijd de snelste en meest betrouwbare wifi-verbinding hebt.

Voordelen

Een van de belangrijkste voordelen van de FRITZ!Repeater 1200 AX is dat het Mesh Wi-Fi ondersteunt. Dit betekent dat je FRITZ!-apparaten samenwerken in één netwerk, zodat je overal in huis of op kantoor een superieure wifi-ontvangst hebt. Dit maakt het kijken van video’s, luisteren naar muziek en het delen van foto’s een stuk gemakkelijker en prettiger.Een ander groot voordeel van de FRITZ!Repeater 1200 AX is de eenvoudige installatie. Je steekt het apparaat gewoon in het stopcontact, drukt op de knop en de FRITZ!Repeater en de FRITZ!Box of WPS-compatibele router worden automatisch met elkaar verbonden.

De repeater neemt de juiste Wi-Fi-instellingen over en is meteen gebruiksklaar. Als je de optimale plaats voor de FRITZ!Repeater wilt vinden, kan de FRITZ!App WLAN je daarbij helpen.Een ander voordeel van de FRITZ!Repeater 1200 AX is de mogelijkheid om netwerkapparaten zonder Wi-Fi in het thuisnetwerk te integreren, bijvoorbeeld een smart-tv of een printer. Dit kan via een gigabit-LAN-aansluiting of via Wi-Fi. Bovendien kun je de repeater met een LAN-kabel of powerlineadapter met de router verbinden, zodat je grotere afstanden moeiteloos kunt overbruggen.

Het bedienen en updaten van de FRITZ!Repeater 1200 AX is ook heel eenvoudig. Het apparaat heeft meerkleurige ledindicatie, softwarewizards en een overzichtelijke gebruikersinterface, zodat je altijd de ideale plaatsing en het optimale Wi-Fi-kanaal kunt vinden. En met de gratis updates krijg je altijd de nieuwste functies tot je beschikking.

Nadelen

Het enige nadeel van de FRITZ!Repeater 1200 AX is dat het misschien niet de goedkoopste optie is. Maar als je op zoek bent naar een wifi-versterker die betrouwbaar en krachtig is, dan is dit apparaat zeker de investering waard.

TP-Link RE705X

Met de TP-Link RE705X ben je in staat om elke hoek van je huis te voorzien van een snelle en stabiele WiFi-verbinding. Dankzij de maximale snelheid van 3000 Mbps en 1024-QAM-technologie is de TP-Link RE705X 25% sneller dan WiFi van de laatste generatie. Hierdoor ervaar je een razendsnelle en stabiele WiFi-verbinding in elke kamer van je huis.

Dubbele kanaalsnelheid met HE160

De TP-Link RE705X ondersteunt 2×2 160MHz op de 5G-band, wat zorgt voor een grotere bandbreedte en hogere snelheid dan de traditionele 80MHz. Hierdoor geniet je van een dubbele kanaalsnelheid met HE160. Dit maakt het mogelijk om 4K-streaming en gaming in elke kamer van je huis te ervaren.

Vier krachtige versterkers

Dankzij de vier krachtige versterkers van de TP-Link RE705X geniet je van een optimale WiFi-ervaring in elke kamer van je huis. De versterkers zorgen ervoor dat het signaal versterkt wordt en dat je een betere dekking hebt in je huis. Dit maakt het mogelijk om te genieten van een snelle en stabiele WiFi-verbinding, zelfs als je ver van je modem af bent.

Ideaal voor kleinere appartementen en ruimtes

De TP-Link RE705X is ideaal voor kleinere appartementen en ruimtes. Het is een perfecte oplossing voor mensen die last hebben van een slechte WiFi-verbinding in hun huis. Dankzij de TP-Link RE705X heb je altijd een snelle en stabiele WiFi-verbinding, waar je ook bent in je huis.

Werkt met andere TP-Link OneMesh-apparaten

De TP-Link RE705X werkt perfect samen met andere TP-Link OneMesh-apparaten. Dit zorgt voor een gezamenlijke dekking van je WiFi-verbinding. Hierdoor heb je altijd een snelle en stabiele WiFi-verbinding, waar je ook bent in je huis.

Gigabit Ethernet-poort

De Gigabit Ethernet-poort zorgt ervoor dat je ook bedrade apparaten kunt aansluiten op de versterker. Dit is bijvoorbeeld handig als je een smart tv, game console, of desktop computer hebt die niet draadloos kan verbinden. Door deze apparaten via de Gigabit Ethernet-poort aan te sluiten, zorg je ervoor dat ook deze apparaten profiteren van de snelle WiFi-verbinding.

Minder gevoelig voor storing dankzij dual-band verbinding

De TP-Link RE705X maakt gebruik van een dual-band verbinding. Dit betekent dat het apparaat zowel een 2,4 Ghz als een 5 Ghz verbinding heeft. Hierdoor is de versterker minder gevoelig voor storingen en heb je altijd een stabiele WiFi-verbinding, waar je ook bent in je huis.

Eenvoudig te installeren met de mobiele app

De installatie van de TP-Link RE705X is eenvoudig en snel te doen met behulp van de mobiele app. De app is gratis te installeren voor zowel Android als iOS. Met de app kun je de installatie stap voor stap doorlopen en kun je de instellingen van de versterker aanpassen. Ook biedt de app vele voordelen, zoals controle over je WiFi-verbinding, het veranderen van de instellingen, ouderlijk controle, en meer.

Deco Mesh WiFi systemen voor meerdere verdiepingen

Heb je meerdere verdiepingen en wil je de beste WiFi-ervaring in huis? Kies dan voor de Deco Mesh WiFi systemen van TP-Link. Met deze systemen kun je meerdere TP-Link RE705X aan elkaar koppelen en zo een groot WiFi-netwerk creëren. Hierdoor heb je altijd een snelle en stabiele WiFi-verbinding, waar je ook bent in je huis.

PuroTech Wifi Repeater

Met de PuroTech Wifi Repeater ben je verzekerd van een sterk Wi-Fi signaal, zelfs op plekken waar het signaal normaal gesproken zwak is. Hierdoor kun je zonder problemen internetten op je zolder, slaapkamer of zelfs in de tuin! De repeater biedt transmissiesnelheden tot wel 300 Mbps en ondersteunt volledig 2.4 GHz netwerken.

Overal in- en om huis een uitstekende internetverbinding

Met de draadloze wifi versterker van PuroTech kun je ook op plekken waar het wifi signaal normaal gesproken zwak is beschikken over een uitstekende internetverbinding. Dit is een eenvoudige oplossing om ook op de zolderruimte, slaapkamer of in de tuin gebruik te kunnen maken van internet. Je kunt altijd rekenen op een goede verbinding.

Altijd goede verbinding

De PuroTech Wifi Repeater biedt je de mogelijkheid om de verbindingsoptie te kiezen die het beste past bij jouw situatie. Wil je het signaal op één verdieping versterken? Kies dan voor de AP-Modus, waarbij de Wi-Fi versterker via een ethernetkabel met de modem wordt verbonden. Als je signaalversterking nodig hebt op meerdere verdiepingen of rond het huis, selecteer dan de repeater modus. Hierbij wordt de range extender draadloos verbonden met de router.

Makkelijke installatie

De PuroTech Wifi Repeater heeft een gemakkelijk design en een overzichtelijke handleiding, waardoor de Wi-Fi booster gemakkelijk te installeren is. Met slechts één druk op de knop verbind je de versterker met de juiste apparaten en is de Wi-Fi booster klaar voor gebruik. Je hoeft dus niet te knoeien met lastige instellingen of technische kennis te hebben om deze booster te kunnen gebruiken.

Kwaliteitsgarantie & Ondersteuning

PuroTech staat 100% achter de kwaliteit van hun producten. Mocht je tegen problemen aanlopen of voldoet de versterker niet aan jouw verwachtingen, dan kun je altijd contact opnemen met hun klantenservice. Zij zullen ervoor zorgen dat je een gepaste oplossing krijgt.

Tips voor het installeren

Als je een wifi versterker hebt aangeschaft, is het belangrijk om deze op de juiste manier te installeren. Hieronder vind je enkele tips om op de juiste manier te installeren:

  • Plaats het op de juiste locatie: Om het beste resultaat te behalen, moet het op een strategische plek worden geplaatst. Kies een locatie waar het signaal nog sterk genoeg is om te worden opgepikt en waar het bereik kan worden vergroot.
  • Verbind met de router: De wifi versterker moet worden verbonden met de router. Dit kan meestal via een ethernetkabel of draadloos. Volg de instructies in de handleiding om de correct te verbinden met de router.
  • Stel in: Als de versterker eenmaal is verbonden met de router, moet je de instellingen aanpassen. Volg hiervoor de instructies in de handleiding.
  • Test de verbinding: Na het instellen is het belangrijk om de verbinding te testen. Controleer of het wifi-signaal nu sterker is en of het bereik is vergroot. Als alles goed werkt, ben je klaar om te gaan!

FAQ

Kan ik meerdere wifi-versterkers gebruiken?

Ja, je kunt meerdere wifi-versterkers gebruiken om het bereik van je wifi-netwerk verder uit te breiden. Het is wel belangrijk om ervoor te zorgen dat de wifi-versterkers niet te dicht bij elkaar staan, anders kunnen ze elkaar storen.

Hoeveel stroom verbruikt een wifi versterker?

Een wifi versterker verbruikt meestal tussen de 2 en 5 watt aan stroom. Het exacte verbruik hangt echter af van het specifieke model en de instellingen die worden gebruikt.

Waar wifi versterker plaatsen?

Een wifi versterker moet op een strategische locatie worden geplaatst om een optimaal signaal te bieden. Over het algemeen moet de versterker in de buurt van de router worden geplaatst, maar niet te dichtbij. Een goede plek voor een wifi versterker is bijvoorbeeld halverwege tussen de router en de plek waar je het signaal wilt ontvangen, zoals in een kamer aan de andere kant van het huis. Het is belangrijk om te experimenteren met verschillende locaties om de beste plek te vinden voor de versterker.

Wat kost een wifi versterker?

Over het algemeen liggen de kosten van een basis wifi versterker tussen de €20 en €50