HP officejet pro 8022e Review: perfect voor op een klein kantoor

De HP OfficeJet Pro 8022e is een all-in-one printer die geschikt is voor zowel thuisgebruik als voor kleine kantoren. Deze recensie behandelt de belangrijkste aspecten van deze printer, waaronder het ontwerp, de functies, de prestaties en de connectiviteit. De HP OfficeJet Pro 8022e heeft een modern en strak design, met een overwegend witte behuizing en grijze accenten. Het 2,7-inch kleurentouchscreen maakt het eenvoudig om de printer te bedienen en helpt je bij het instellen en uitvoeren van de verschillende functies. De printer heeft een compact formaat, waardoor hij gemakkelijk in kleine ruimtes past. De afmetingen van de HP OfficeJet Pro 8022e zijn 46 x 34 x 23,8 cm (B x D x H), en hij weegt 8,2 kg.

Afdrukken

De HP OfficeJet Pro 8022e biedt verschillende afdrukopties, waaronder enkelzijdig en dubbelzijdig afdrukken. De printer maakt gebruik van HP’s thermische inkjettechnologie en kan afdrukken met een resolutie van maximaal 4800 x 1200 dpi.Deze all-in-one printer beschikt over een flatbedscanner en een automatische documentinvoer (ADF) met een capaciteit van 35 pagina’s. De scanner heeft een maximale resolutie van 1200 dpi en ondersteunt zowel enkelzijdig als dubbelzijdig scannen. De kopieerfunctie van de HP OfficeJet Pro 8022e maakt het mogelijk om zowel zwart-wit als kleurenkopieën te maken. De kopieerresolutie is maximaal 600 dpi voor zowel zwart-wit als kleur. Met de optie voor verkleinen en vergroten kun je het formaat van de kopie aanpassen, variërend van 25% tot 400%. De faxfunctie van de HP OfficeJet Pro 8022e maakt het mogelijk om zowel zwart-wit als kleurenfaxen te versturen en ontvangen. De faxresolutie is maximaal 300 x 300 dpi en het apparaat heeft een geheugen van 100 pagina’s.

Snelheid

De HP OfficeJet Pro 8022e heeft een indrukwekkende afdruksnelheid van 20 pagina’s per minuut (ppm) voor zwart-witafdrukken en 10 ppm voor kleurenafdrukken. Hierdoor is de printer zeer geschikt voor een klein kantoor of thuiskantoor waar snel afdrukken belangrijk is.

Kwaliteit

De afdrukkwaliteit van de HP OfficeJet Pro 8022e is uitstekend, met scherpe tekst en levendige kleuren. Foto’s worden ook met hoge kwaliteit afgedrukt, waardoor deze printer geschikt is voor een breed scala aan toepassingen.

Wi-Fi

De HP OfficeJet Pro 8022e is uitgerust met ingebouwde Wi-Fi, waardoor je gemakkelijk draadloos kunt afdrukken vanaf je smartphone, tablet of laptop. De printer ondersteunt ook Wi-Fi Direct, wat betekent dat je rechtstreeks vanaf je apparaat kunt afdrukken zonder verbinding te maken met een netwerk. Naast Wi-Fi-connectiviteit biedt de HP OfficeJet Pro 8022e ook een USB-aansluiting, zodat je de printer direct op je computer kunt aansluiten. Dit is handig als je geen Wi-Fi hebt of als je een snellere, bekabelde verbinding wilt.

Technische gegevens

 • Printtechnologie: HP thermische inkjettechnologie
 • Printresolutie: tot 4800 x 1200 geoptimaliseerde dpi in kleur (bij het afdrukken vanaf een computer met geselecteerd HP-fotopapier en 1200 invoerdpi)
 • Afdruksnelheid: tot 20 pagina’s per minuut in zwart-wit en tot 10 pagina’s per minuut in kleur
 • Aanbevolen maandelijks printvolume: 100 tot 400 pagina’s
 • Dubbelzijdig printen: automatisch
 • Scannertechnologie: Contact Image Sensor (CIS)
 • Scanresolutie: tot 1200 dpi
 • Kopieerresolutie: tot 600 dpi
 • Connectiviteit: Wi-Fi, Ethernet, USB 2.0, mobiel afdrukken via HP Smart-app
 • Compatibele besturingssystemen: Windows en Mac OS
 • Afmetingen (b x d x h): 460 x 341 x 233 mm
 • Gewicht: 8,2 kg