JBL T290 Review: Een Gedetailleerde Beoordeling van de Oordopjes

Als je op zoek bent naar betaalbare oordopjes met een goede geluidskwaliteit, dan is de JBL T290 misschien wel iets voor jou. In deze recensie gaan we dieper in op de verschillende aspecten van deze oordopjes en bespreken we de voor- en nadelen.

1. Introductie

De JBL T290 zijn in-ear oordopjes met een klassiek en eenvoudig design. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en zijn geschikt voor dagelijks gebruik.

2. Ontwerp en Comfort

De JBL T290 oordopjes hebben een aluminium behuizing die er strak en stevig uitziet. Het ontwerp is eenvoudig en minimalistisch, en de oordopjes zijn licht van gewicht. Ze passen goed in het oor en de verschillende maten oordopjes zorgen voor een comfortabele pasvorm voor elk type oor.

3. Geluidskwaliteit

Een van de belangrijkste aspecten van een goede koptelefoon of oordopjes is de geluidskwaliteit. De JBL T290 levert een heldere en gebalanceerde geluidskwaliteit, met een goede bas. De oordopjes hebben een frequentiebereik van 20 Hz tot 20 kHz, wat betekent dat ze in staat zijn om een breed scala aan tonen te reproduceren.

4. Bediening

De JBL T290 oordopjes hebben een ingebouwde microfoon en afstandsbediening waarmee je muziek kunt afspelen, pauzeren, nummers kunt overslaan en telefoongesprekken kunt beantwoorden. De bediening werkt soepel en is gemakkelijk te gebruiken.

5. Connectiviteit

De JBL T290 oordopjes zijn bedraad en hebben een 3,5 mm jack-aansluiting die compatibel is met de meeste smartphones, tablets, laptops en andere apparaten met een standaard audio-aansluiting.

6. Batterijduur

Aangezien de JBL T290 oordopjes bedraad zijn, hebben ze geen batterijduur om zich zorgen over te maken.

7. Prijs-kwaliteitverhouding

De JBL T290 oordopjes zijn betaalbaar en bieden een goede prijs-kwaliteitverhouding. Voor een relatief lage prijs krijg je oordopjes met een goed geluid, een mooi design en een goede pasvorm.

8. Conclusie

Over het algemeen zijn de JBL T290 oordopjes een goede keuze voor iedereen die op zoek is naar betaalbare oordopjes met een goede geluidskwaliteit. Ze zijn comfortabel om te dragen, gemakkelijk te bedienen en bieden een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Productspecificaties

 • Merk: JBL
 • Model: T290
 • Type: In-ear oordopjes
 • Kleur: Zwart, zilver, goud en ros├ęgoud
 • Kabellengte: 1,2 meter
 • Aansluiting: 3,5 mm jack
 • Drivergrootte: 8,7 mm
 • Frequentiebereik: 20 Hz – 20 kHz
 • Impedantie: 16 ohm
 • Gevoeligheid: 96 dB SPL bij 1 kHz/1 mW
 • Gewicht: 13,8 gram

FAQ

Zijn de JBL T290 oordopjes waterdicht?

Nee, de JBL T290 oordopjes zijn niet waterdicht.

Zijn de JBL T290 oordopjes compatibel met mijn iPhone?

Ja, de JBL T290 oordopjes zijn compatibel met Iphone.

Zijn de oordopjes geschikt voor sporten?

Hoewel de JBL T290 oordopjes comfortabel zitten, zijn ze niet speciaal ontworpen voor sporten en kunnen ze mogelijk uitvallen tijdens intensieve beweging.

Zijn de oordopjes inclusief een opberghoesje?

Ja, de JBL T290 oordopjes worden geleverd met een opberghoesje voor bescherming en opslag.