Sennheiser CX Plus True Wireless Review: Uitstekende geluidskwaliteit in een compact ontwerp

De Sennheiser CX Plus True Wireless oordopjes zijn een van de nieuwste toevoegingen aan het groeiende aanbod van draadloze oordopjes op de markt. Deze oordopjes combineren uitstekende geluidskwaliteit met een stijlvol en compact ontwerp, en bieden tal van functies die zowel muziekliefhebbers als mensen die onderweg zijn zullen aanspreken.

Geluidskwaliteit

De geluidskwaliteit van de Sennheiser CX Plus True Wireless is indrukwekkend. De oordopjes bieden een diepe bas, heldere middentonen en sprankelende hoge tonen, wat resulteert in een evenwichtig en gedetailleerd geluid. De ingebouwde equalizer kan eenvoudig worden aangepast met behulp van de Sennheiser Smart Control-app, waardoor gebruikers hun luisterervaring kunnen personaliseren.

Design en comfort

De oordopjes zijn voorzien van een ergonomisch ontwerp dat zorgt voor een comfortabele pasvorm, zelfs tijdens langdurig gebruik. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en worden geleverd met verschillende maten oordopjes om te zorgen voor een optimale pasvorm. De oplaadcase is compact en kan eenvoudig worden opgeborgen in een tas of broekzak.

Batterijduur

De Sennheiser CX Plus True Wireless biedt een indrukwekkende batterijduur van maximaal 8 uur luistertijd op één enkele lading. Met de meegeleverde oplaadcase kunnen de oordopjes tot 24 uur extra speeltijd krijgen, wat betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over het opladen tijdens een lange reis.

Functies

Een van de meest opvallende functies van de Sennheiser CX Plus True Wireless is de actieve ruisonderdrukking (ANC), waarmee je achtergrondgeluiden kunt verminderen om je te helpen focussen op je muziek. Daarnaast is er ook de Transparent Hearing-modus, die omgevingsgeluiden doorlaat zodat je je bewust blijft van je omgeving.

Connectiviteit en bediening

De oordopjes maken gebruik van Bluetooth 5.2 voor snelle en stabiele verbindingen met je smartphone of andere apparaten. De aanraakgevoelige bedieningselementen op de oordopjes maken het eenvoudig om je muziek te bedienen, telefoontjes te beantwoorden of je spraakassistent op te roepen zonder je telefoon uit je zak te halen.

Technische gegevens

  • Bluetooth-versie: 5.2
  • Ondersteunde Bluetooth-profielen: A2DP, AVRCP, HFP, HSP
  • Audio codecs: SBC, AAC, aptX, aptX Adaptive
  • Frequentiebereik: 5 Hz – 21 kHz
  • Transducer: dynamisch
  • Noise cancelling: actief
  • Batterijduur: tot 24 uur (5,5 uur op een enkele lading, met extra 18,5 uur van de oplaadcase)
  • Oplaadtijd: ongeveer 1,5 uur voor de oordopjes en ongeveer 2 uur voor de oplaadcase
  • Waterbestendigheid: IPX4 (bestand tegen zweet en spatwater)
  • Gewicht: 5 gram per oordopje, 38 gram voor de oplaadcase