Sennheiser HD 450 BT Review

Als je op zoek bent naar een koptelefoon met een goede geluidskwaliteit en een hoogwaardige constructie, dan is de Sennheiser HD 450 BT een geweldige keuze. Deze koptelefoon biedt geweldig geluid en uitstekende ruisonderdrukking, samen met een lange batterijduur en een comfortabel ontwerp. In deze recensie zullen we de Sennheiser HD 450 BT in detail bespreken en kijken of deze koptelefoon het geld waard is. De Sennheiser HD 450 BT is een draadloze koptelefoon die is ontworpen voor dagelijks gebruik. Deze koptelefoon heeft een over-ear ontwerp, wat betekent dat hij volledig over je oren past. Hierdoor wordt er een goede geluidsisolatie gecreëerd, waardoor je je beter kunt concentreren op je muziek. De koptelefoon heeft ook Bluetooth-connectiviteit en kan worden gebruikt met zowel iOS- als Android-apparaten.

Ontwerp en constructie

De Sennheiser HD 450 BT heeft een robuuste constructie en een stijlvol ontwerp. De koptelefoon heeft een matzwarte afwerking en een verstelbare hoofdband, waardoor hij comfortabel op je hoofd past. De oorschelpen zijn ook comfortabel en kunnen worden gedraaid, zodat je de koptelefoon plat kunt opbergen. De bedieningselementen bevinden zich aan de rechterkant van de koptelefoon en zijn gemakkelijk te bereiken en te gebruiken.

Geluidskwaliteit

Een van de grootste voordelen van de Sennheiser HD 450 BT is de geluidskwaliteit. Deze koptelefoon biedt een geweldige geluidskwaliteit, met heldere hoge tonen en diepe bassen. De koptelefoon heeft ook een adaptieve ruisonderdrukking, waardoor je je beter kunt concentreren op je muziek zonder afgeleid te worden door omgevingsgeluiden. De koptelefoon ondersteunt ook Bluetooth 5.0, wat betekent dat je kunt genieten van een stabiele verbinding en een betere geluidskwaliteit.

Batterijduur

De Sennheiser HD 450 BT heeft een indrukwekkende batterijduur van 30 uur. Dit betekent dat je de koptelefoon meerdere dagen kunt gebruiken zonder hem op te laden. De koptelefoon heeft ook een snellaadfunctie, waardoor je hem in slechts 2 uur volledig kunt opladen.

Comfort

De Sennheiser HD 450 BT is ook erg comfortabel om te dragen. De koptelefoon heeft zachte oorkussens en een gevoerde hoofdband, waardoor hij comfortabel op je hoofd past, zelfs als je hem langere tijd draagt. De koptelefoon weegt ook slechts 238 gram, waardoor hij gemakkelijk te dragen is zonder dat je last krijgt van je nek.

Connectiviteit en functies

Daarnaast heeft de koptelefoon ook een aantal handige functies. Zo heeft hij een spraakassistent-knop, waarmee je direct toegang hebt tot Siri of Google Assistant. Ook kun je de koptelefoon bedienen met behulp van de Sennheiser Smart Control-app, die beschikbaar is voor zowel iOS als Android. Met deze app kun je de equalizer instellen en de adaptieve ruisonderdrukking aanpassen.

Prijs

De Sennheiser HD 450 BT is verkrijgbaar voor ongeveer € 150. Hoewel dit misschien aan de hogere kant lijkt, is het een redelijke prijs voor een koptelefoon van deze kwaliteit. De koptelefoon biedt geweldig geluid, een lange batterijduur en een comfortabel ontwerp, waardoor hij een goede investering is voor iedereen die op zoek is naar een draadloze koptelefoon.

Conclusie

De Sennheiser HD 450 BT is een geweldige draadloze koptelefoon die geschikt is voor dagelijks gebruik. De koptelefoon heeft een stijlvol ontwerp, biedt geweldig geluid en een uitstekende ruisonderdrukking, en heeft een lange batterijduur. Bovendien is de koptelefoon ook erg comfortabel om te dragen. Hoewel de prijs aan de hogere kant is, is het een redelijke prijs voor een koptelefoon van deze kwaliteit.

Productspecificaties

 • Type: Over-ear, gesloten
 • Bluetooth-versie: Bluetooth 5.0
 • Ondersteunde codecs: SBC, AAC, AptX
 • Frequentiebereik: 18 Hz – 22.000 Hz
 • Impedantie: 32 ohm
 • Geluidsdrukniveau (SPL): 108 dB (1 kHz/0 dBFS)
 • THD, totale harmonische vervorming: <0,3% (1 kHz/100 dB SPL)
 • Ruisonderdrukking: adaptief
 • Batterijduur: 30 uur
 • Laadtijd: 2 uur
 • Gewicht: 238 gram
 • Bedieningselementen: aanraakgevoelige oorschelp, spraakassistent-knop
 • Microfoon: Ja
 • Connectiviteit: Bluetooth, audiokabel (meegeleverd)
 • Kleur: Zwart

Klanten ervaringen

Hier zijn enkele feedback en meningen van klanten over de Sennheiser HD 450 BT:

 • “De Sennheiser HD 450 BT heeft een geweldig geluid en de adaptieve ruisonderdrukking werkt echt goed. Ik kan me volledig concentreren op mijn muziek zonder afgeleid te worden door omgevingsgeluiden.”
 • “De koptelefoon is ook erg comfortabel om te dragen. Ik kan hem langere tijd dragen zonder last te krijgen van mijn oren of nek.”
 • “Ik was blij verrast door de lange batterijduur van deze koptelefoon. Ik hoef hem slechts één keer per week op te laden.”
 • “De bedieningselementen zijn gemakkelijk te gebruiken en ik kan gemakkelijk van nummer wisselen of het volume aanpassen met behulp van de aanraakgevoelige oorschelp.”
 • “De koptelefoon is ook mooi ontworpen en voelt zeer solide aan. Het voelt echt als een premium koptelefoon.”

FAQ

Is de Sennheiser HD 450 BT geschikt voor sporten?

Nee, de Sennheiser HD 450 BT is niet geschikt voor sporten, omdat hij niet waterbestendig is.

Heeft de koptelefoon een microfoon?

Ja, de Sennheiser HD 450 BT heeft een ingebouwde microfoon waarmee je telefoongesprekken kunt voeren.

Kan de adaptieve ruisonderdrukking worden uitgeschakeld?

Ja, je kunt de adaptieve ruisonderdrukking uitschakelen in de Sennheiser Smart Control-app.

Kunnen de oorschelpen worden vervangen?

Ja, de oorschelpen van de Sennheiser HD 450 BT kunnen worden vervangen.