Sennheiser HD 65 TV Review: Een indrukwekkende hoofdtelefoon voor tv-liefhebbers

De Sennheiser HD 65 TV is een over-ear hoofdtelefoon die speciaal is ontworpen voor tv-liefhebbers die op zoek zijn naar een geweldige geluidservaring zonder anderen te storen. In deze recensie zullen we de belangrijkste kenmerken en prestaties van deze hoofdtelefoon bespreken.

Ontwerp en comfort

De HD 65 TV heeft een gesloten ontwerp dat helpt bij het isoleren van omgevingsgeluiden en zorgt voor een meer meeslepende luisterervaring. De hoofdtelefoon is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een verstelbare hoofdband, waardoor hij geschikt is voor verschillende hoofdmaten. De oorkussens zijn zacht en comfortabel, waardoor je urenlang kunt luisteren zonder ongemak.

Geluidskwaliteit

De geluidskwaliteit van de Sennheiser HD 65 TV is indrukwekkend en biedt een helder en gebalanceerd geluid. De bas is krachtig maar niet overweldigend, terwijl de hoge tonen duidelijk en gedetailleerd zijn. Dankzij het gesloten ontwerp en de goede geluidsisolatie kunt u genieten van uw favoriete tv-programma’s en films zonder gestoord te worden door omgevingsgeluiden.

Functies

Een van de belangrijkste kenmerken van de HD 65 TV is de geïntegreerde volumeregeling, waarmee u eenvoudig het volume kunt aanpassen zonder de afstandsbediening van uw tv te hoeven gebruiken. De hoofdtelefoon wordt geleverd met twee verwisselbare aansluitkabels, zodat u hem kunt aansluiten op verschillende tv-modellen. Bovendien heeft de HD 65 TV een lange kabel van 6 meter, wat u meer bewegingsvrijheid geeft tijdens het kijken.

Conclusie

De Sennheiser HD 65 TV is een uitstekende hoofdtelefoon voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige geluidservaring tijdens het kijken naar tv. Met zijn comfortabele ontwerp, indrukwekkende geluidskwaliteit en handige functies is deze hoofdtelefoon zeker het overwegen waard. Het enige nadeel kan zijn dat het een gesloten ontwerp heeft, wat betekent dat het uw oren kan opwarmen na langdurig gebruik. Desalniettemin biedt de HD 65 TV een geweldige prijs-kwaliteitverhouding en is het een uitstekende keuze voor tv-liefhebbers.

Productspecificaties

 1. Type: Over-ear (circumauraal), gesloten achterkant
 2. Frequentierespons: 25 Hz – 20.000 Hz
 3. Impedantie: 32 ohm
 4. Gevoeligheid: 112 dB
 5. Totale harmonische vervorming (THD): <0,5%
 6. Transducerprincipe: Dynamisch
 7. Kabellengte: 6 meter
 8. Aansluiting: 3,5 mm stereo mini-jack met 6,3 mm adapter en RCA-adapter
 9. Geïntegreerde volumeregeling: Ja
 10. Verwisselbare aansluitkabels: Ja, twee kabels meegeleverd (een met 3,5 mm en een met RCA-aansluiting)
 11. Gewicht: 285 gram (zonder kabel)
 12. Oorkussens: Zacht en comfortabel, vervangbaar
 13. Hoofdband: Verstelbaar voor verschillende hoofdmaten
 14. Geluidsisolatie: Gesloten ontwerp voor betere isolatie van omgevingsgeluiden
 15. Geschikt voor: Tv, films en muziek luisteren