Skullcandy Hesh ANC Review: Een koptelefoon met goede noise-cancelling

Skullcandy staat bekend om zijn kleurrijke en betaalbare audio-apparatuur en heeft zich gevestigd als een populair merk in de wereld van koptelefoons. Met de Hesh ANC streeft Skullcandy ernaar om zijn aanwezigheid in de markt van draadloze hoofdtelefoons met actieve ruisonderdrukking (ANC) te vergroten. In deze recensie bespreken we de belangrijkste kenmerken van de Skullcandy Hesh ANC, de voor- en nadelen, en hoe deze koptelefoon zich verhoudt tot zijn concurrenten.

Skullcandy als merk

Skullcandy werd opgericht in 2003 en heeft zich sindsdien ontwikkeld tot een gerenommeerd merk op het gebied van audio-apparatuur. Het bedrijf staat bekend om zijn uitgesproken designs, hoogwaardige geluid en betaalbare prijzen. Skullcandy heeft een breed scala aan producten, van oordopjes tot draadloze hoofdtelefoons, en blijft innoveren om aan de behoeften van zijn klanten te voldoen.

Actieve ruisonderdrukking (ANC)

De Skullcandy Hesh ANC beschikt over actieve ruisonderdrukking, een functie die omgevingsgeluiden vermindert, zodat u zich kunt concentreren op uw muziek of telefoongesprekken. Deze functie is ideaal voor mensen die veel reizen of in rumoerige omgevingen werken.

Geluidskwaliteit

De Hesh ANC levert een indrukwekkende geluidskwaliteit voor zijn prijsklasse. De bas is krachtig en diep, zonder te overweldigend te zijn, en de midden- en hoge tonen zijn goed uitgebalanceerd. Bovendien zorgt de ANC-functie voor een nog betere geluidservaring.

Draagcomfort

De Skullcandy Hesh ANC is ontworpen met comfort in gedachten. De koptelefoon heeft zachte oorkussens en een verstelbare hoofdband, waardardoor hij geschikt is voor langdurig gebruik. Ook het lichte gewicht van de koptelefoon draagt bij aan het draagcomfort.

Batterijduur

De Hesh ANC heeft een batterijduur van ongeveer 22 uur met ingeschakelde ANC en tot 30 uur zonder ANC. Dit is een indrukwekkende prestatie voor een draadloze koptelefoon in deze prijsklasse. Bovendien kan de koptelefoon binnen 10 minuten voor 3 uur luistertijd worden opgeladen, dankzij de snellaadfunctie. De Skullcandy Hesh ANC maakt gebruik van Bluetooth 5.0 voor een stabiele en snelle draadloze verbinding. De koptelefoon is eenvoudig te koppelen met uw smartphone of ander Bluetooth-apparaat en biedt een bereik van ongeveer 10 meter.

Voordelen

 1. Betaalbare prijs
 2. Goede geluidskwaliteit
 3. Actieve ruisonderdrukking
 4. Comfortabel om te dragen
 5. Lange batterijduur

Nadelen

 1. Niet zo geavanceerd als sommige duurdere modellen
 2. De bouwkwaliteit kan beter

Technische gegevens

 • Type: over-ear hoofdtelefoon
 • Driver grootte: 40 mm
 • Frequentierespons: 20 Hz – 20 kHz
 • Geluidsisolatie: actieve ruisonderdrukking (ANC)
 • Batterijduur: tot 22 uur met ANC ingeschakeld, tot 34 uur zonder ANC
 • Oplaadtijd: 2 uur
 • Bluetooth-bereik: tot 10 meter
 • Bluetooth-profielen: A2DP, HFP, HSP, AVRCP
 • Gewicht: 200 gram
 • Microfoon: ingebouwde microfoon voor handsfree bellen en spraakopdrachten
 • Bediening: knoppen op de oorschelp voor het regelen van muziek, oproepen en ANC
 • Inbegrepen accessoires: micro-USB-oplaadkabel, 3,5 mm audiokabel, draagtas