Vlotte geesten 2.0 recensie: is deze uitbreiding de moeite waard

We zijn terug met een recensie van een van de populairste bordspellen van de afgelopen jaren – Vlotte Geesten 2.0! In deze recensie bespreken we wat Vlotte Geesten 2.0 te bieden heeft, hoe het spel werkt, en of het de hype waard is.

Wat is Vlotte Geesten 2.0?

Vlotte Geesten 2.0 is een bordspel voor het hele gezin dat geschikt is voor spelers vanaf 6 jaar. Het spel is bedacht door Jacques Zeimet en wordt uitgegeven door 999 Games. Het doel van het spel is om zo snel mogelijk de juiste voorwerpen te pakken die overeenkomen met de kaartjes die worden omgedraaid.

Hoe werkt Vlotte Geesten 2.0?

Vlotte Geesten 2.0 is een eenvoudig spel dat een uitbreiding is op het originele Vlotte Geesten dat snel te leren is. Het spel bestaat uit een set van 5 houten voorwerpen (een spook, een fles, een boek, een muis en een klok), een stapel kaarten en een bel. De kaarten tonen combinaties van de voorwerpen in verschillende kleuren.

Het spel begint met het omkeren van een kaart. De spelers moeten vervolgens zo snel mogelijk het bijbehorende voorwerp zien te pakken. De speler die als eerste op de bel slaat, krijgt de kans om het voorwerp te kiezen. Als het voorwerp overeenkomt met het kaartje, krijgt de speler het kaartje. De speler met de meeste kaarten aan het einde van het spel wint.

Wat zijn de nieuwe functies van Vlotte Geesten 2.0?

Dit spel is een bijgewerkte versie van het originele spel, met enkele nieuwe functies die het spel nog leuker maken. Hier zijn enkele van de nieuwe functies:

  • Nieuwe kaarten: De nieuwe versie van het spel bevat meer dan 150 nieuwe kaarten met nieuwe combinaties van voorwerpen en kleuren. Dit zorgt voor meer variatie en uitdaging tijdens het spelen.
  • Teamspel: In Vlotte Geesten 2.0 kunnen spelers ervoor kiezen om in teams te spelen. Dit voegt een extra dimensie toe aan het spel en maakt het mogelijk om het spel met meer spelers te spelen.
  • Geavanceerde regels: De nieuwe versie van het spel bevat ook enkele geavanceerde regels voor meer ervaren spelers. Deze regels voegen meer diepgang toe aan het spel en maken het nog uitdagender

Waarom is Vlotte Geesten 2.0 de moeite om te spelen?

Er zijn verschillende voordelen aan het spelen van Vlotte Geesten 2.0, waaronder:

  • Het is een snel spel dat weinig tijd kost om te spelen, ideaal voor als je niet veel tijd hebt maar wel zin hebt om iets leuks te doen.
  • Het spel is eenvoudig te leren en te spelen, waardoor het geschikt is voor spelers van alle leeftijden en niveaus.
  • Het is een sociaal spel dat leuk is om te spelen met vrienden en familie.
  • Het spel is draagbaar en kan gemakkelijk overal mee naartoe genomen worden, dus het is ideaal voor op reis of voor onderweg.

FAQ

Beschikbaar bij deze verkopers