HP DeskJet 3760 Review: Een compacte en betaalbare oplossing voor thuis

De HP DeskJet 3760 is een compacte all-in-one printer die is ontworpen voor thuisgebruik of kleinschalige kantooromgevingen. In deze recensie zullen we de belangrijkste kenmerken, prestaties en gebruiksgemak van deze printer bespreken.

Design en afmetingen

De HP DeskJet 3760 heeft een gestroomlijnd, modern design met een witte kleur en blauwe accenten. Met afmetingen van 40,3 x 17,7 x 14,1 cm (B x D x H) en een gewicht van slechts 2,33 kg is deze printer zeer compact en lichtgewicht, waardoor hij gemakkelijk op een bureau past of in een kast kan worden opgeborgen.

Functionaliteiten

Deze all-in-one printer biedt afdruk-, scan- en kopieerfunctionaliteiten. Het apparaat ondersteunt draadloze connectiviteit via Wi-Fi, waardoor u gemakkelijk kunt afdrukken vanaf uw smartphone, tablet of computer zonder fysieke kabels. Het ondersteunt ook mobiel afdrukken via de HP Smart-app, waarmee u kunt afdrukken vanuit populaire cloudopslagservices zoals Google Drive en Dropbox.

Afdrukkwaliteit en snelheid

De HP DeskJet 3760 levert een goede afdrukkwaliteit voor zowel tekst als afbeeldingen. De maximale afdrukresolutie bedraagt 4800 x 1200 dpi voor kleurenafdrukken en 1200 x 1200 dpi voor zwart-witafdrukken. De afdruksnelheid is redelijk, met ongeveer 8 pagina’s per minuut (ppm) voor zwart-witafdrukken en 5,5 ppm voor kleurenafdrukken.

Inktverbruik

De HP DeskJet 3760 maakt gebruik van HP 304 inktcartridges, die verkrijgbaar zijn in zowel standaard- als XL-formaat. De standaard cartridges hebben een geschatte opbrengst van 120 pagina’s voor zwart en 100 pagina’s voor kleur, terwijl de XL-cartridges een opbrengst van ongeveer 300 pagina’s voor zwart en 300 pagina’s voor kleur bieden. De inktkosten kunnen iets hoger zijn dan bij sommige andere printers, maar door het gebruik van XL-cartridges of compatibele inktcartridges kunt u op de lange termijn besparen.

Gebruiksgemak

De HP DeskJet 3760 is eenvoudig in te stellen en te gebruiken. Het apparaat beschikt over een LED-scherm met pictogrammen voor eenvoudige navigatie en statusinformatie. Het installeren van de printer en het verbinden met Wi-Fi is vrij eenvoudig dankzij de HP Smart-app.

Technische gegevens

  • Compact en stijlvol ontwerp
  • Gemakkelijk te installeren en te gebruiken
  • Drie-kleuren inktsysteem voor heldere en levendige afdrukken
  • Ondersteuning voor draadloze verbindingen, waaronder Wi-Fi en Bluetooth
  • Mobiele afdrukken mogelijk via HP Smart-app en Apple AirPrint
  • Dubbelzijdige automatische afdrukken om papier te besparen
  • Ondersteuning voor verschillende papierformaten, waaronder envelop, briefpapier en fotopapier
  • Eco-vriendelijke functies, waaronder automatisch uitschakelen en energiebesparing
  • Geschikt voor het afdrukken van thuis- en kleinzakelijke documenten.