Recensie van de Sennheiser DW Pro 2

De Sennheiser DW Pro 2 is een professionele draadloze DECT-headset die is ontworpen voor mensen die veel tijd aan de telefoon doorbrengen, zoals callcentermedewerkers, receptionisten en anderen die regelmatig bellen. In deze recensie zullen we de belangrijkste kenmerken en voordelen van deze headset bespreken.

Ontwerp en comfort

De DW Pro 2 is een duo-headset, wat betekent dat deze zowel over het hoofd wordt gedragen als over beide oren. Dit ontwerp zorgt voor een uitstekende geluidsisolatie, waardoor u zich beter kunt concentreren op uw gesprekken. De headset is voorzien van zachte oorkussens en een verstelbare hoofdband, wat zorgt voor optimaal draagcomfort tijdens langdurig gebruik.

Geluidskwaliteit

De geluidskwaliteit van de Sennheiser DW Pro 2 is uitstekend. Het beschikt over Ultra Noise Cancelling microfoontechnologie, wat resulteert in heldere en verstaanbare gesprekken, zelfs in rumoerige omgevingen. Daarnaast zorgt de wideband audio-ervaring voor een natuurlijke en rijke geluidsweergave.

Draadloze connectiviteit

De DW Pro 2 maakt gebruik van DECT-technologie, wat zorgt voor een betrouwbare en storingsvrije verbinding. Het bereik van de headset is indrukwekkend, tot wel 180 meter in een open ruimte en 55 meter in typische kantooromgevingen. Hierdoor kunt u vrij rondlopen tijdens uw gesprekken, wat de flexibiliteit en productiviteit kan verhogen.

Batterijduur

De Sennheiser DW Pro 2 heeft een uitstekende batterijduur, waardoor u tot 12 uur gesprekstijd krijgt op één enkele lading. Hierdoor kunt u de headset de hele dag door gebruiken zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het opladen.

Extra functies

De DW Pro 2 is voorzien van ActiveGard-technologie, wat uw gehoor beschermt tegen plotselinge geluidspieken. Daarnaast kunt u met de headset eenvoudig gesprekken aannemen, beëindigen en het volume aanpassen met behulp van de knoppen op de headset zelf.

Technische gegevens

  • Draadloze technologie: DECT
  • Bereik: maximaal 180 meter (lijn van zicht)
  • Frequentierespons: 150 – 6.800 Hz
  • Geluidsdruk: maximaal 118 dB
  • Gewicht: 50 gram
  • Oplaadtijd: maximaal 1 uur
  • Spreektijd: maximaal 12 uur
  • Standby-tijd: maximaal 100 uur
  • Connectiviteit: aansluiting voor vaste telefoon en pc