Sony MDRZX110NA Review

Ben je op zoek naar een hoofdtelefoon die je kan helpen om afleiding te verminderen en je te concentreren op je werk of studie? De Sony MDRZX110NA hoofdtelefoon met ruisonderdrukking is misschien wel iets voor jou. In deze recensie vertel ik je alles over mijn ervaringen met deze hoofdtelefoon en geef ik je mijn eerlijke mening.

Ontwerp en comfort

De Sony MDRZX110NA hoofdtelefoon heeft een eenvoudig en strak ontwerp. De oorschelpen zijn gemaakt van plastic en voelen licht aan. De hoofdband is echter wel wat aan de strakke kant, waardoor de hoofdtelefoon misschien niet de hele dag door comfortabel zal zitten. De oorkussens zijn wel zacht en comfortabel, en sluiten goed af om het omgevingsgeluid te blokkeren.

Geluidskwaliteit

De geluidskwaliteit van de Sony MDRZX110NA hoofdtelefoon is goed, vooral als je bedenkt dat het een hoofdtelefoon in het lagere prijssegment is. De bas is helder en krachtig, en de hoge tonen zijn scherp en helder. De ruisonderdrukking werkt ook goed om omgevingsgeluid te blokkeren en je te helpen je te concentreren op je muziek of werk.

Batterijduur

De batterijduur van de Sony MDRZX110NA hoofdtelefoon is behoorlijk indrukwekkend. Je kunt tot 80 uur luisteren voordat je de batterij moet opladen, wat betekent dat je de hoofdtelefoon dagenlang kunt gebruiken zonder deze op te laden.

Gebruiksgemak

De Sony MDRZX110NA hoofdtelefoon is zeer eenvoudig te gebruiken. De bedieningselementen bevinden zich op de oorschelpen en zijn gemakkelijk bereikbaar en intuïtief te gebruiken. De hoofdtelefoon wordt geleverd met een opbergetui voor bescherming en gemakkelijk transport.

Vergelijking met andere hoofdtelefoons

Als het gaat om de geluidskwaliteit en ruisonderdrukking, is de Sony MDRZX110NA hoofdtelefoon vergelijkbaar met andere hoofdtelefoons in hetzelfde prijssegment. Wat de batterijduur betreft, is de Sony MDRZX110NA echter echt een winnaar. De meeste andere hoofdtelefoons in deze prijsklasse hebben een batterijduur van ongeveer 20-30 uur, terwijl de Sony MDRZX110NA hoofdtelefoon tot 80 uur kan meegaan.

Voor- en nadelen

Voordelen

 • Goede geluidskwaliteit en ruisonderdrukking voor een betaalbare prijs.
 • Batterijduur tot 80 uur, waardoor je dagenlang kunt luisteren zonder op te laden.
 • Eenvoudig te gebruiken bedieningselementen op de oorschelpen.

Nadelen

 • De hoofdband kan strak zitten en daardoor minder comfortabel zijn bij langdurig gebruik.

Al met al is de Sony MDRZX110NA hoofdtelefoon een goede keuze als je op zoek bent naar een betaalbare hoofdtelefoon met ruisonderdrukking en een lange batterijduur. Het eenvoudige ontwerp en gebruiksgemak maken het een geweldige optie voor mensen die op zoek zijn naar een praktische hoofdtelefoon voor dagelijks gebruik.

Persoonlijk ben ik erg tevreden over deze hoofdtelefoon. Ik gebruik het voornamelijk op kantoor om me te concentreren op mijn werk en het helpt me echt om afleiding te verminderen en me te concentreren op mijn taken. Ik vind het ook geweldig dat ik het dagenlang kan gebruiken zonder het op te laden, wat betekent dat ik het niet constant hoef op te laden. Als je op zoek bent naar een betaalbare hoofdtelefoon met goede geluidskwaliteit en lange batterijduur, dan raad ik zeker de Sony MDRZX110NA hoofdtelefoon aan.

Productspecificaties

 • Hoofdtelefoontype: Over-ear, gesloten
 • Driver units: 30mm dynamische driver
 • Frequentiebereik: 10Hz – 22kHz
 • Gevoeligheid: 115dB/mW
 • Impedantie: 220 ohm (aan-uit)
 • Batterijduur: tot 80 uur
 • Gewicht: 150 gram