Bang & Olufsen Beoplay H4 Review

In deze recensie bespreken we de Bang & Olufsen Beoplay H4, een over-ear hoofdtelefoon die is ontworpen voor mensen die op zoek zijn naar een luxe geluidservaring en hoogwaardige materialen. Bang & Olufsen is een Deens bedrijf dat bekend staat om zijn stijlvolle ontwerpen en uitstekende geluidskwaliteit. Hun Beoplay H4 is geen uitzondering. Laten we dieper ingaan op de verschillende aspecten van deze hoofdtelefoon.

Ontwerp en bouwkwaliteit

Materialen

De Beoplay H4 is gemaakt van hoogwaardige materialen zoals aluminium, leer en stof. De hoofdband is bekleed met zacht leer, terwijl de oorschelpen bedekt zijn met een comfortabele stof. De aluminium behuizing zorgt voor een premium look en gevoel.

Comfort

Dankzij de zachte oorkussens en de met leer beklede hoofdband is de Beoplay H4 zeer comfortabel om te dragen. De hoofdtelefoon is vrij licht en past goed op je hoofd, waardoor je hem urenlang kunt dragen zonder enig ongemak te ervaren.

Bediening

De Beoplay H4 heeft een intuïtieve bediening met drie knoppen aan de rechterkant van de hoofdtelefoon. Hiermee kun je het volume regelen, nummers overslaan en telefoongesprekken aannemen zonder je telefoon uit je zak te halen.

Geluidskwaliteit

Geluidsprofiel

De Beoplay H4 levert een gebalanceerd geluidsprofiel met een warme en rijke bas, heldere middentonen en gedetailleerde hoge tonen. Deze hoofdtelefoon is geschikt voor verschillende muziekgenres, van klassiek tot elektronisch. Dankzij de gesloten achterkant van de oorschelpen wordt omgevingsgeluid effectief geblokkeerd, waardoor je volop kunt genieten van je favoriete muziek.

Draadloze prestaties

De Beoplay H4 maakt gebruik van Bluetooth 5.0 voor draadloze connectiviteit, wat zorgt voor een stabiele verbinding en een uitstekend bereik. Hierdoor kun je vrij bewegen zonder je zorgen te maken over signaalverlies.

Batterijduur

De Beoplay H4 heeft een indrukwekkende batterijduur van 19 uur bij een gemiddeld luistervolume. Dit betekent dat je hem de hele dag kunt gebruiken zonder tussendoor op te laden. Wanneer de batterij leeg is, kun je de hoofdtelefoon snel opladen met de meegeleverde USB-C-kabel.

Bluetooth

Zoals eerder vermeld, ondersteunt de Beoplay H4 Bluetooth 5.0, wat zorgt voor een snelle en betrouwbare draadloze verbinding met je smartphone, tablet of andere Bluetooth-apparaten. Je kunt ook twee apparaten tegelijkertijd verbinden, zodat je gemakkelijk kunt schakelen tussen bijvoorbeeld je telefoon en je laptop.

Conclusie

De Bang & Olufsen Beoplay H4 is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een stijlvolle, comfortabele en hoogwaardige draadloze hoofdtelefoon. Met zijn gebalanceerde geluidsprofiel, lange batterijduur en solide bouwkwaliteit is de Beoplay H4 zeker het overwegen waard.

FAQ

Is de Beoplay H4 waterdicht of zweetbestendig?

Nee, de Beoplay H4 is niet specifiek ontworpen om waterdicht of zweetbestendig te zijn. Het is voornamelijk bedoeld voor gebruik binnenshuis of in een droge omgeving.

Kan ik de Beoplay H4 gebruiken tijdens het sporten?

Hoewel de Beoplay H4 comfortabel en licht is, is hij mogelijk niet de beste keuze voor intensieve sportactiviteiten vanwege het ontbreken van water- of zweetbestendigheid.

Werkt de Beoplay H4 met spraakassistenten zoals Siri en Google Assistent?

Ja, de Beoplay H4 werkt met de meeste populaire spraakassistenten. Je kunt ze activeren door de multifunctionele knop op de hoofdtelefoon ingedrukt te houden.

Zit er een garantie op de Beoplay H4?

Ja, de Beoplay H4 wordt geleverd met een garantie van twee jaar op materiaal- en fabricagefouten. Raadpleeg de officiële Bang & Olufsen