Philips shk2000 Review: De Ideale Hoofdtelefoon voor Kinderen en Tieners

De Philips SHK2000 hoofdtelefoon is ontworpen met het oog op veiligheid en comfort voor kinderen en tieners. In deze uitgebreide recensie bespreken we de belangrijkste kenmerken van deze hoofdtelefoon, zoals het ontwerp, de geluidskwaliteit en de connectiviteit. We zullen ook de gebruiksvriendelijkheid en de doelgroep van deze hoofdtelefoon bespreken.

Materiaalgebruik

De Philips SHK2000 is gemaakt van hoogwaardige materialen die zowel duurzaam als lichtgewicht zijn. De hoofdband en oorkussens zijn gemaakt van zacht, ademend materiaal, waardoor ze comfortabel zijn om langdurig te dragen.De hoofdtelefoon heeft een verstelbare hoofdband en draaibare oorschelpen, waardoor hij geschikt is voor kinderen en tieners van verschillende leeftijden en hoofdmaten. De zachte oorkussens zorgen voor een comfortabele pasvorm, zelfs tijdens langere luistersessies.

Frequentierespons

De Philips SHK2000 heeft een frequentierespons van 20 Hz tot 20.000 Hz, wat betekent dat hij een breed scala aan geluiden kan reproduceren, van diepe bassen tot hoge tonen. Dit zorgt voor een gebalanceerd en helder geluid, ideaal voor het luisteren naar muziek, podcasts en het kijken naar films.De gesloten oorschelpen van de SHK2000 bieden passieve geluidsisolatie, waardoor omgevingsgeluid wordt verminderd en de luisterervaring wordt verbeterd. Dit is met name handig in lawaaierige omgevingen, zoals op school of tijdens het reizen.

begrenzing

De Philips SHK2000 beschikt over een ingebouwde volumeregeling en een geluidsbegrenzing van 85 dB, wat het gehoor van kinderen en tieners beschermt tegen te hoge geluidsniveaus. Zo kunnen ouders erop vertrouwen dat hun kinderen veilig naar muziek kunnen luisteren zonder het risico van gehoorschade.De SHK2000 maakt gebruik van een bedrade verbinding via een 3,5mm-audiokabel, waardoor hij compatibel is met de meeste smartphones, tablets en andere apparaten met een standaard audio-ingang. De kabel is ook stevig en duurzaam, waardoor hij bestand is tegen dagelijks gebruik door kinderen.

Draadloze verbinding

De Philips SHK2000 biedt geen draadloze verbindingsopties zoals Bluetooth, wat een bewuste keuze is om het ontwerp eenvoudig en gebruiksvriendelijk te houden voor jongere gebruikers. De bediening van de SHK2000 is eenvoudig en intuïtief, met een enkele volumeregelaar op de oorschelp. Er zijn geen ingewikkelde knoppen of instellingen om mee om te gaan, waardoor het voor kinderen gemakkelijk is om de hoofdtelefoon te gebruiken zonder hulp van volwassenen.

Duurzaamheid en garantie

De Philips SHK2000 is ontworpen om bestand te zijn tegen het ruwe gebruik dat kinderen en tieners er soms mee omgaan. Het robuuste ontwerp en de kwaliteitsmaterialen zorgen voor een lange levensduur, en Philips biedt ook een garantie van twee jaar op de hoofdtelefoon voor extra gemoedsrust.

Voor wie is deze koptelefoon geschikt?

Kinderen en tieners

De SHK2000 is speciaal ontworpen voor kinderen en tieners, met functies zoals de geluidsbegrenzing en de verstelbare pasvorm die hen in gedachten houden. Het ontwerp is zowel leuk als functioneel, waardoor het een aantrekkelijke keuze is voor deze doelgroep.

Volwassenen

Hoewel de Philips SHK2000 primair gericht is op kinderen en tieners, kunnen volwassenen die op zoek zijn naar een eenvoudige, betrouwbare en veilige hoofdtelefoon ook overwegen deze te gebruiken. De geluidskwaliteit en het comfort zijn geschikt voor volwassen luisteraars, hoewel het ontwerp mogelijk minder aantrekkelijk is voor sommige volwassenen.

Technische gegevens

 • Type hoofdtelefoon: Over-ear, gesloten ontwerp
 • Driver-type: Neodymium, 32mm
 • Frequentierespons: 20 Hz tot 20.000 Hz
 • Impedantie: 32 Ohm
 • Gevoeligheid: 99 dB
 • Maximaal ingangsvermogen: 40 mW
 • Geluidsbegrenzing: 85 dB
 • Kabellengte: 1,2 meter
 • Aansluiting: 3,5mm audio-aansluiting, verguld
 • Gewicht: 110 gram
 • Materiaal: Kunststof en zachte, ademende materialen voor de hoofdband en oorkussens
 • Kleurvarianten: Verkrijgbaar in meerdere kleuren en patronen
 • Garantie: 2 jaar