ASUS ZenScreen MB166C Portable USB-C Monitor 15.6 inch

Productbeschrijving

De ASUS ZenScreen MB166C monitor is een draagbaar beeldscherm dat is ontworpen om de gebruikerservaring van laptops en andere mobiele apparaten te verbeteren. Het apparaat is ontwikkeld door ASUS, een toonaangevende fabrikant van computers en computergerelateerde apparatuur. In deze tekst zal de ASUS ZenScreen MB166C monitor nader worden onderzocht en geanalyseerd.

De monitor heeft een 15,6 inch Full HD-scherm met een resolutie van 1920 x 1080 pixels, wat zorgt voor scherpe en heldere beelden. Het scherm is uitgerust met een anti-glare coating om schittering te verminderen en vermoeidheid van de ogen te voorkomen. Dit maakt de monitor geschikt voor langdurig gebruik en draagt bij aan de algehele gebruikerservaring.

De ASUS ZenScreen MB166C monitor is ontworpen met mobiliteit in gedachten en heeft een compact en lichtgewicht ontwerp. Dit maakt het gemakkelijk om het apparaat mee te nemen in een tas of koffer, waardoor gebruikers onderweg kunnen werken zonder hun productiviteit te verminderen.  Het apparaat is gemakkelijk aan te sluiten op een laptop of ander mobiel apparaat via een USB-C-poort. De monitor is ook voorzien van een ingebouwde batterij die tot vier uur gebruik mogelijk maakt zonder dat er een stopcontact nodig is. Dit maakt het apparaat ideaal voor gebruik tijdens reizen of op plaatsen waar geen stopcontact beschikbaar is.

De ASUS ZenScreen MB166C monitor is uitgerust met een ingebouwde standaard die gebruikers in staat stelt om het scherm in de gewenste hoek te plaatsen voor een optimale kijkervaring. Het apparaat is ook voorzien van een beschermhoes om het scherm te beschermen tegen krassen en beschadigingen tijdens het vervoer.

In conclusie kan worden gesteld dat de ASUS ZenScreen MB166C monitor een innovatief en veelzijdig apparaat is dat de mobiliteit van gebruikers verbetert en de algehele gebruikerservaring verhoogt. Het apparaat biedt hoge kwaliteit beelden, eenvoudige connectiviteit en mobiliteit in een compact en lichtgewicht ontwerp. Dit maakt het een ideale oplossing voor mensen die vaak onderweg zijn en behoefte hebben aan een betrouwbare en draagbare monitor.

Specificaties van de asus zenscreen mb166c

  • Schermgrootte: 15,6 inch
  • Resolutie: 1920 x 1080 pixels
  • Beeldverhouding: 16:9
  • Contrastverhouding: 700:1
  • Helderheid: 220 cd/m²
  • Reactietijd: 5ms
  • Aansluitingen: USB Type-C, micro-HDMI
  • Afmetingen: 359,7 x 226,4 x 8,0 mm
  • Gewicht: 0,78 kg
  • Inclusief beschermhoes en pennenhouder