JBL Tour One M2 review: een degelijke koptelefoon voor klein budget

In deze recensie zullen we de JBL Tour One M2 koptelefoon onder de loep nemen. De JBL Tour One M2 is een premium noise-cancelling koptelefoon die zich positioneert als een concurrent van de Bose QuietComfort 35 II en de Sony WH-1000XM4. We zullen de verschillende kenmerken van deze koptelefoon onderzoeken, inclusief het ontwerp, de geluidskwaliteit, de batterijduur en de noise-cancelling functie. Laten we beginnen!

Kenmerken van de JBL Tour One M2

Ontwerp

De JBL Tour One M2 heeft een stijlvol ontwerp met een matte afwerking en zachte, comfortabele oorkussens. Het frame is stevig en duurzaam en kan worden ingeklapt voor eenvoudig transport. De bedieningselementen bevinden zich aan de rechterkant van de koptelefoon en zijn gemakkelijk te gebruiken. De JBL Tour One M2 wordt geleverd met een stevige draagtas die perfect is voor onderweg.

Geluidskwaliteit

De geluidskwaliteit is uitstekend. Het geluid is helder en levendig, met een rijke bas en gedetailleerde hoge tonen. De koptelefoon ondersteunt ook Hi-Res audio, waardoor u kunt genieten van audio in de hoogste kwaliteit. Als u een audiofiel bent, zult u zeker genieten van de geluidskwaliteit.

Batterijduur

De batterijduur is indrukwekkend. De koptelefoon gaat tot 50 uur mee op een enkele lading, wat betekent dat u dagenlang kunt luisteren zonder hem op te laden. Als u de noise-cancelling functie gebruikt, gaat de batterij iets sneller leeg, maar u kunt nog steeds genieten van een lange luistersessie voordat u hem opnieuw moet opladen.

Noise-cancelling functie

De noise-cancelling functie is zeer effectief. Het filtert omgevingsgeluid weg en biedt een rustige luisterervaring. Als u zich in een lawaaierige omgeving bevindt, kunt u de noise-cancelling functie inschakelen en genieten van uw muziek zonder afleiding. De noise-cancelling functie kan ook worden aangepast via de JBL-app, waardoor u de controle hebt over de hoeveelheid omgevingsgeluid die wordt gefilterd.

Connectiviteit

De JBL Tour One M2 ondersteunt Bluetooth 5.1 en kan worden gekoppeld aan meerdere apparaten. Het koppelen is eenvoudig en probleemloos en de koptelefoon behoudt een stabiele verbinding zonder onderbrekingen. De JBL Tour One M2 ondersteunt ook multi-point connectiviteit, wat betekent dat u twee apparaten tegelijk kunt koppelen en naadloos tussen hen kunt schakelen.

Comfort

De JBL Tour One M2 is zeer comfortabel om te dragen, zelfs voor lange luistersessies. De oorkussens zijn gemaakt van zacht schuim en zitten comfortabel rond de oren. De hoofdband is ook zacht en zorgt voor een goede pasvorm. De koptelefoon is lichtgewicht en u kunt hem lange tijd dragen zonder vermoeid te raken. Al met al is de JBL Tour One M2 een zeer comfortabele koptelefoon.

Conclusie

De koptelefoon is een uitstekende premium koptelefoon die uitblinkt op alle belangrijke aspecten. Het ontwerp is stijlvol en duurzaam, de geluidskwaliteit is uitstekend en de noise-cancelling functie is zeer effectief. De batterijduur is indrukwekkend en de koptelefoon is zeer comfortabel om te dragen. Als u op zoek bent naar een premium noise-cancelling koptelefoon, dan is deze koptelefoon zeker een goede keuze.